sivuprofiili

Ryhmiä aikuisille

Seurakunnassa on ryhmiä ja kerhoja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Voit kysyä vapaaehtoistyöstä seurakunnan työntekijöiltä. Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin aikuisiin ja saat sisältöä päiviisi.

Gospel-lattarit

Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Maanantaisin 17.8. alkaen klo 17.30-18.30 Leppäveden seurakuntakodilla.
Gospel-lattareissa Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille.
Ohjaajana lastenohjaaja Kati Kujanpää, kati.j.kujanpaa (at) evl.fi, 050 3730 931. Hinnat: 5 kertaa 15 €, 10 kertaa 20 €, voit ostaa treenikortin myös kimpassa kaverin kanssa.

Parisuhdetyö

Laukaan seurakunnassa on tehty pitkään parisuhdetyötä. Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä auttaa perheneuvonta. Järjestämme myös parisuhteenpalikat luentoja parisuhteen parhaaksi. Niistä löydät tietoa  tapahtumat-sivulta

Pellavaa ja betonia - käsityökerho naisille

Tule tekemään yhdessä toisten kanssa erilaisia kädentöitä! Suuria taitoja ei vaadita, vaan intoa ja halua toteuttaa itseään. Tiedustelut Tuija Lamberg, 050 373 0529 ja Sari Sainia, 050 588 6900.
Kokoontumiset Lievestuoreen kirkon nuorisotilassa (os. Liepeentie 39) maanantaisin klo 17-19.30. Tervetuloa!

Isiensähly

Pelivuoro on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan sunnuntaisin klo 19–21 Sydän-Laukaan koulun salissa koulun toiminta-aikoina.

Lukutuoli

Ajankohtaisia ja kiinnostavia kirja-arvosteluja. Tutustu ja lue lisää täällä.

Muita toimintamuotoja aikuisille

Raamattu- ja rukouspiireistä löydät tietoa kohdasta Jumalanpalvelukset ja uskonelämä.

Kuoroista ja orkesterista löydät tietoa kohdasta Musiikki.

Vertaistukiryhmässä voit keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Seurakunnassa toimii mm. omaishoitajien ryhmä ja sururyhmä. Niistä löydät tietoa sivulta Apua ja tukea.