järvimaisema

Jumalanpalveluselämä

Seuraamme epidemiatilannetta. Tällä hetkellä pidämme Laukaan kirkossa jumalanpalveluksia ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Laukaan ja Lievestuoreen kirkot ovat kuitenkin avoinna rukousta ja hiljentymistä varten sunnuntaisin klo 11-13. Paikalla kirkon työntekijä sielunhoitoa varten.

Tällä hetkellä jumalanpalveluksiin voi osallistua nettiradion tai Youtube-livelähetyksen kautta. Tiedotamme livelähetyksistä verkkosivuilla (laukaanseurakunta.fi) ja sosiaalisessa mediassa (facebook.com/laukaasrk). (19.3.2021)

Ehtoollishetkiä on järjestetty helmikuusta alkaen Laukaan ja Lievestuoreen kirkoissa sunnuntaisin klo 12 ja tarvittaessa 12.45. Ehtoollishetkissä noudatamme voimassa olevia kokoontumisrajoituksia.

Ehtoollishetkiin tulee ilmoittautua ennakkoon arkipäivisin kirkkoherranvirastoon p. 0400-821 132 tai kirkkoherranvirasto.laukaa@evl.fi.

Pääsiäisen 2021 ehtoollihetkiä vietämme seuraavasti:

(ilmoittautuminen 31.3. mennessä)

Kiirastorstaina 1.4. ehtoollishetket Laukaan kirkon pihalla klo 16, 17 ja 18 sekä Lievestuoreen kirkon pihalla klo 16, 18 ja 19.

Pääsiäispäivänä 4.4. ehtoollishetket sekä Laukaan, että Lievestuoreen kirkkojen pihalla klo 12.00 ja 12.45.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jumalanpalvelus on kirkon elämän sydän ja seurakunnan yhteinen juhla. Jumalanpalveluksessa ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen. Kaikki ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen. Voit tutustua Messun sisältöön tästä.

Seurakuntalaiset voivat olla mukana palvelemassa jumalanpalveluksissa esimerkiksi tekstien lukijoina ja kolehdinkantajina.

Seurakunnassamme kokoontuu useampia Raamattu- ja rukouspiirejä, joihin olet tervetullut.

Vihtavuoren rukouspiiri joka toinen maanantai klo 19 Leppäveden seurakuntakodilla

Naisten raamattupiiri kirkonkylän diakoniatoimiston ryhmätilassa (os. Arwidssonintie 15-17) joka toinen maanantai klo 18

Raamattu- ja rukouspiiri Lievestuoreen kirkossa tiistaisin klo 18

Hartaushetki Sarahovissa (os. Laukaantie 6) kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 14

Raamattu- ja rukouspiiri kirkonkylän diakoniatoimiston ryhmätilassa (os. Arwidssonintie 15-17) joka toinen keskiviikko klo 19

Pieni rukous- ja lauluhetki Lievestuoreen kirkossa sunnuntaisin klo 18

Perhemessu

Laukaan seurakunnassa on muutamia perhemessuja syksyllä ja keväällä. Perhemessuja pidetään eri puolilla Laukaata. Perhemessuissa on erityisesti otettu huomioon lapset ja perheet. Messun aikana lapset saavat olla vapaasti lapsia ja huoltajat voivat olla rennolla mielellä, vaikka lapset pitäisivät ääntä.
Perhemessujen ajankohtia voit hakea tapahtumakalenterista.

Lapset ehtoollisella -esiteLinkki avautuu uudessa välilehdessä