ERITYISAMMATTIMIEHEN VIRKA

Laukaan seurakunnan hautaustoimi hakee vakinaiseen virkasuhteeseen erityisammattimiestä 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Erityisammattimiehen tehtäviin kuuluvat haudan kaivuu-, peittämis- ja kunnostustehtävät sekä hautausmaiden ja kiinteistöjen piha-alueiden hoito.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, hyvää organisointikykyä, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, itseohjautuvuutta sekä huolellista ja positiivista työskentelyasennetta. Työssä tulee olla oman auton käyttömahdollisuus. Valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 2.12.2021 klo 14:00 mennessä s - postiosoitteeseen laukaan.seurakunta@evl.fi

Palkkaus: KirVESTES 403 Työaika: 38,25 tuntia/viikossa. Lisätiedot: Srk-puutarhuri Jyrki Halinen p. 040 53 161 56 tai talousjohtaja Päivi Anttonen p. 050 407 9591

LAUKAAN SEURAKUNNASSA on haettavana Papinniemen leirikeskukseen  

ruoka- ja puhtauspalvelutyöntekijän vakituinen, kokoaikainen toimi. Työ tulee ottaa vastaan viimeistään 1.3.2022.   

Vuoden 2022 alussa, Konneveden seurakuntaliitoksen myötä, Laukaan seurakunta tulee olemaan noin 16 000 jäsenen aktiivinen seurakunta Jyväskylän pohjoispuolella. Työntekijöitä on n. 50. Ruoka- ja puhtauspalveluissa työskentelee viisi vakituista työntekijää neljässä eri toimipisteessä:  Papinniemen leirikeskus, Laukaan seurakuntatalo, Lievestuoreen kirkko ja Leppäveden seurakuntakoti.  

Työmme koostuu monipuolisista ruoka – ja puhtauspalvelutehtävistä. Meiltä löytyy toimivat ammattikeittiöt ja asianmukaiset työvälineet ja -järjestelmät. Työnantajamme on mahdollistanut meille säännöllisen ammattitaitomme päivittämisen. Käytössämme on myös liikunta- ja kulttuurietu.  

Työskentelypaikkanasi tulee olemaan ensisijaisesti Papinniemen leirikeskus.  Papinniemen leirikeskus sijaitsee luonnon kauniilla paikalla, Uuraanjärven rannalla Laukaa Äijälässä. Matkaa Laukaan keskustasta tulee n. 20 km, joten oma auto on välttämätön. 

Kesäisin Papinniemessä toiminta painottuu leiritoimintaan. Työtehtävääsi kuuluu mm.  ruoanvalmistus ja tarjoilu sekä elintarvikkeiden hankinta.     

Kesäleirien siivoukset on ulkoistettu majoitustilojen osalta, mutta muina aikoina kiinteistön  puhtaanapidon tehtävät sisältyvät työhösi. Työaikasi sijoittuu klo 7- 18.00 välille, myös viikonloppuihin.  

Kun Papinniemessä toiminta hiljenee loppusyksystä ja alkutalvesta, työpanostasi tarvitaan muissa toimipisteissämme, ensisijaisesti Laukaan seurakuntatalolla.    

Etsimme henkilöä, jolta löytyy ruoka- tai puhtauspalvelusalan perustutkinto tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista alan tehtävistä.  Hygieniapassi on välttämätön.   

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme sinut, joka olet oma-aloitteinen, sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin ja omaat itsenäisiä työskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja. Arvostamme erityisesti sitoutunutta työasennetta ja palvelualtista työotetta.  Työn alkaessa perehdytämme sinut työtehtäviin.  

Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa olevan rikosrekisteriote (Laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä).  

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työaikana on kolmen viikon jaksotyöaika 114h 45 min.  

Palkkaus on  KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukainen ( 2051,15 € / kk).  Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.   

 

Hakemukset sähköpostitse elisa.pollari@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  ma 10.1.2022 klo 15.00 mennessä. 

Työn tulee ottaa vastaan viimeistään 1.3.2022.  

Haastattelut pidetään ma 17.1.2022.  Työtä hakevien tulee varautua mahdolliseen haastattelukutsuun mainittuna aikana.  
 

Lisätietoja antavat ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Elisa Pollari 050 3906 660 ma - pe klo 9-15.00 välillä (ei 23-29.12.2022).