Kanttorin viransijaisuus ajalle 4.3.2021 - 14.1.2022

Laukaan seurakunta on toiminnallisesti vireä reilun 14 000 jäsenen seurakunta Keski-Suomessa, Jyväskylän läheisyydessä. Seurakunnassa on reilut 40 työntekijää. Kanttorin virkoja on kolme.

Toimipaikkoja seurakunnalla on useita, joissa kaikki kanttorit työskentelevät. Avoinna olevan sijaisuuden pääasiallinen työskentely-ympäristö ja virkapaikka on Laukaan kirkonkylässä. Laukaan kirkko sijaitsee kirkonkylän keskustassa. Kirkko on arkkitehti J.C.L. Engelin suunnittelema empire-tyylinen kirkko ja se valmistui vuonna 1835. Kirkkoon mahtuu 800 ihmistä. Laukaan kirkon urut ovat Kangasalan urkutehtaan vuonna 1963 valmistamat 36-äänikertaiset urut. Kirkon akustiikkaa pidetään erittäin hyvänä.

Varsinainen virka edellyttää piispainkokouksen hyväksymää ylempää korkeakoulututkintoa. Tämän sijaisuuden täyttämisessä huomioidaan myös valmistuvat kirkkomusiikin opiskelijat ja muut soveltuvan koulutuksen saaneet.

Sijainen vastaa jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakuntatilaisuuksien musiikista yhdessä seurakunnan kahden muun kanttorin sekä lähiesimiehenä toimivan kappalaisen kanssa. Pidämme tärkeänä vireän sekä monipuolisen musiikki- ja kuorotoiminnan ylläpitämistä, kokonaisvaltaista ammatillista osaamista ja sitoutumista kirkon perustehtävän toteuttamiseen. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä yhteistyökykyä. Sijaisuus pitää sisällään muun muassa yhteistyötä seurakunnan varhaiskasvatustyön kanssa. Kanttorit osallistuvat rippikoulujen pitoon.

Odotamme valittavalta hyvää suomen kielen hallintaa. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Ajokortti ja auto ovat sijaisuuden hoidon kannalta välttämättömiä.

Palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen (ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneella vaativuusryhmä on 601, peruspalkka 2.737,34 €/kk). Ennen sijaisuuden vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote. Hakemukset tulee toimittaa ma 1.2.2021 klo 14 mennessä osoitteeseen harri.romar@evl.fi tai Arwidssonintie 15-17, 41340 Laukaa. Kuoreen maininta "kanttorin sijaisuus". Sijaisuuden vastaanotto on 4.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa kanttori Leena Voutila-Makena 040 1783 340 tai kirkkoherra Harri Romar, puh. 040 5166 332.

​​​​Haastattelut ja musiikkinäytteet keskiviikkona 10.2.2021 klo 9.00 alkaen Laukaan seurakuntatalolla. Sijaisuutta hakevien tulee varautua mahdolliseen haastattelukutsuun mainittuna päivänä.

Laukaan seurakunta hakee KESÄKANTTORIA 1.6.-18.7.2021 väliseksi ajaksi.

Kesäkanttorin työtehtävät muodostuvat pääasiassa jumalanpalvelusten, muiden kesäaikana pidettävien tilaisuuksien ja kirkollisten toimitusten musiikin hoitamisesta sekä avustavana opettajana toimimisesta rippikouluissa. Työtehtävät ja työssäoloajat sovitaan erikseen. Kesäkanttorit otetaan määräaikaiseen työsuhteeseen, ja palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaan. Kesäkanttorin tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Oma auto toivottava.

Selosta vapaamuotoisesti opintosi, työkokemuksesi ja muut olennaiset asiat itsestäsi. Kerro myös mahdolliset seurakunnalliset vapaaehtoistehtävät. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen seurakunnasta. Tiedustelut kanttori Leena Voutila-Makena, p. 0401783340 ja kirkkoherra Harri Romar, p. 0405166332, sähköpostit etunimi.sukunimi@evl.fi.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen harri.romar (at) evl.fi 25.2.2021 klo 16.00 mennessä.

Laukaan seurakunta

Laukaan seurakunta palkkaa kausityöntekijöitä seuraavasti:

Kirkonopas 2 kpl

Työtehtävät, opastaa matkailijoita Laukaan kirkossa. Kielitaitovaatimuksena on englanti ja ruotsi.

Työaika ke -su klo 10:00 - 16:00 (4 h päivä).

Oppaita palkataan kahdelle jaksolle 2.6. - 27.6. ja 30.6. - 1.8. Palkkaus 7,45 e/h. Haku päättyy 16.4. ja hakemukset talousjohtaja Päivi Anttoselle paivi.anttonen@evl.fi

Vapaamuotoinen hakemus

Kesärenki 2 kpl

Työtehtävät, haudankaivu ja muut hautausmaan työt. Eduksi katsotaan ajokortti ja kokemus traktoreista.

Työaika ma - pe klo 7:00 - 15:30 (8 h päivä).

Työjakso 3 – 4 kk, touko – elokuu. Palkkaus peruspalkka + kokemuslisät. Haku päättyy 1.4. ja hakemukset seurakuntapuutarhuri Jyrki Haliselle. jyrki.halinen@evl.fi

Katso hakulomake A

Osastovastaava 7 kpl

Työtehtävät, hoitohautojen kukkien hoito.

Työaika ma - pe klo 7:00 - 15:30 (8 h päivä).

Työjakso 5 kk, touko – syyskuu. Palkkaus peruspalkka + kokemuslisät. Haku päättyy 1.4. ja hakemukset seurakuntapuutarhuri Jyrki Haliselle. jyrki.halinen@evl.fi

Katso hakulomake B

Koululaisia 4 kpl

Työtehtävät, nurmikon leikkaus työnnettävällä leikkurilla.

Työaika ma - pe klo 7:30 - 14:00 (6 h päivä).

Ikä, vähintään 16 vuotta.

Työjakson pituus 5 vk Haku päättyy 1.4. ja hakemukset seurakuntapuutarhuri Jyrki Haliselle. jyrki.halinen@evl.fi

Katso hakulomake A

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koululaisia 7 kpl

Työtehtävät, viheralueiden hoito (nurmikot, kukat, istutukset, käytävät).

Työaika ma - pe klo 7:30 - 14:00 (6 h päivä).

Ikä, vähintään 16 vuotta.

Työjakson pituus 2 vk

Haku 4H – yhdistyksen kautta. 9 - luokkalaisten Kesätyöt 2021 - Laukaan 4H-yhdistys