Tilojen vuokraus

Laukaan seurakunta vuokraa tiloja erilaisten perhetilaisuuksien järjestämiseen joko omatoimisesti tai pitopalvelun kanssa. Seurakunta ei tarjoa pitopalvelua.

Vuokrattavia tilojamme ovat:

Laukaan seurakuntataloLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Leppäveden seurakuntakotiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lievestuoreen kirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konneveden seurakuntataloLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Papinniemen leirikeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunnan tilojen varaukset hoidetaan Laukaan kirkkoherranviraston kautta puh. 0400 821 132  (ma-pe 10-14), Konneveden seurakuntatalon varauksista voi soittaa myös Konneveden seurakuntatoimistoon (ma-ti klo 9-12)  puh. 050 3642770.

Papinniemen leirikeskuksen varaukset numerosta 050 4370 872  (ma-to 9-15) .

Seurakunnan keittiöhenkilökunnan yhteystiedot löydät tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hyvä tilaisuuden järjestäjä - ladattava ohjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilavuokrauksen hinnastot

Tilat ovat käytettävissä klo 7-21 välisenä aikana. Käyttömaksu sisältää tilojen käytön kuuden tunnin ajan. Yli menevästä ajasta veloitamme 40 €/h. Käyttömaksuveloitus alkaa etukäteen sovitun tuloajan mukaisesti.

Varattujen tilojen asiakasavaimet saa kuittausta vastaan ja esittämällä henkilötodistuksen. Avaimet palautetaan sovittuun toimipisteeseen seuraavavan arkipäivänä.

Tiloihin on mahdollista käydä tutustumassa etukäteen arkisin klo 8-16 välillä. Ajasta tulee sopia etukäteen ruoka- ja puhtauspalveluhenkilöstön kanssa

Tilojen käyttömaksu/tilaisuus  (max 6 h)

Pöytäpaikat

€/ 6 h

LAUKAA

Kahvio

36 hlöä

Sali, kahvio

120 hlöä

Sali, kahvio, neuvotteluhuone

LEPPÄVESI

32 hlöä

LIEVESTUORE

Kahvio

70 hlöä

Kahvio, Sali

100 hlöä

KONNEVESI

80 hlöä

155€/ vrk (srk.n jäsen), 210 €/vrk muut

• Pöytäliinojen pesulakorvaus 7,00 € / kg
  • Tilojen käyttömaksut sisältävät alv:n 24 %.

Huom! Laukaan seurakunnan jäsenille hinnoista 50 %:n alennus (ei koske leirikeskusta)

- Kastejuhlissa jompi kumpi lapsen huoltajista on Laukaan seurakunnan jäsen (jäsenen lapsen kastejuhlasta emme veloita       kastepäivänä ensimmäisestä neljästä tunnista. Ylimenevästä ajasta veloitamme 20 €/h.)

- Hääjuhlissa, kun vähintään toinen kihlakumppaneista on Laukaan seurakunnan jäsen.

- Hautaansiunaamis- ja muistotilaisuutta järjestettäessä, kun vainaja oli Laukaan seurakunnan jäsen

- Syntymäpäiväjuhlia ja muita vastaavia tilaisuuksia järjestettäessä, kun juhlittava henkilö on Laukaan seurakunnan jäsen.

Tärkeää tietoa tilaisuuden järjestäjille

• Seurakunnan keittiötilat on rekisteröity elintarvikelain (23/2006) 13 § 1 momentin mukaisesti elintarvikehuoneistoksi. Keittiöön tulee nimetä vastuuhenkilö, joka vastaa toiminnallaan asianmukaisesta keittiötyöskentelystä. Hänen on hyvä olla mukana opastuskäynnillä.
  • Opastuskäynnillä saatte tarkemman ohjeistuksen tilojen sekä keittiön koneiden ja laitteiden käytöstä.
  • Huomioittehan, että tilaisuuden aikana seurakunnan henkilökuntaa ei ole paikalla. Varaattehan opastuskäynnille riittävästi aikaa (vähintään 30 min).
  • Voitte järjestää tilat haluamallanne tavalla. Alkuperäinen järjestys tulee kuitenkin palauttaa tilaisuuden päätyttyä.
  • Tilaisuuksissa, joissa tehdään esivalmisteluja jo edellispäivänä, ei tehdä seurakunnan toimesta välisiivouksia. Keittiötilojen loppusiivouksesta vastaa tilaisuuden järjestäjä, muista tiloista seurakunnan henkilökunta.
  • Tilaisuuden järjestäjä on vastuussa tilojen asianmukaisesta käytöstä. Jos tilasta poistuu esim. kirkkoon tai kappeliin, tulee järjestäjän huolehtia siitä, että tila ei jää ilman valvontaa.
  • Alkoholijuomien tarjoilu ei ole sallittua seurakunnan tiloissa.
  • Mahdollisesta juhlaliputuksesta vastaa tilaisuuden järjestäjä.

Tilojen vuokrauskäytänteet

Löydät vuokrattavista tiloista yhteisen ohjeistuksen ja hinnaston alla olevasta linkistä.

Hyvä tilaisuuden järjestäjä - ladattava ohjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilojemme oiva -raportit lyödät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Papinniemen leirikeskuksen käyttömaksut

Täysihoitovuorokausi (minimi ryhmäkoko 10 henkilöä)

Ateriahinnasto
Ateriapaketti (sis. aamupala, lounas, päivällinen, päiväkahvi, iltapala) 35,00 €
Aamupala / iltapala 6,50 €
Lounas / päivällinen 10,50 €
Keittolounas 7,50 €
Päiväkahvi 4,00 €
Iltapala 6,50 €
(Alennukset ateriahinnastosta 4-12-vuotiailta -50 %, 0-3-vuotiaat maksutta)

Majoitusvuorokausi (sis. majoituksen ja ateriat)
Aikuiset 65,00 €
4-12-vuotiaat 32,50 €
Alle 4-vuotiaat ei maksua

Muut maksut
Liinavaatteet (sis. pyyhkeet) 10,50 €
Saunapyyhe 3,00 €
Pöytäliinojen pesulakorvaus (€/kg) 7,00 €
Monisteet 0,20 €

Omatoimiryhmät Papinniemessä

Tilojen käyttömaksu/vrk

Päärakennus 125,00 €

Saunat (sauna/lämmityskerta, sis. takkapuut) 32,00 €

Leirikappeli / tilaisuus (seurakunnan ulkopuolinen tilaisuus) 202,00 €

Huom! Leirikappelin käytöstä on sovittava emännän kanssa.

Yöpyminen

Omin liinavaattein, ei sisällä aamupalaa

Aikuiset 30,00 €

4-12-vuotiaat (alennus -50 %) 15,00 €

Alle 4-vuotiaat ei maksua

Lisäksi: Liinavaatteet (sis. pyyhkeet) 10,50 €,  Saunapyyhe 3,00 €, Pöytäliinojen pesulakorvaus (€/kg) 7,00 € ja mahdolliset monisteet 0,20 €

Ota yhteyttä!

Papinniemen leirikeskuksen varaukset numerosta 050 4370 872. Tarvittaessa  seurakunnan keittiötoimen tavoittaa parhaiten Vihtavuoren ja Leppäveden osalta ma-ke klo 12-15, kirkonkylän ja Lievestuoreen osalta ti-to klo 9-15.

Leirikeskuksen sivulle pääset tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä