Messu (Päivärippikoulun oma messu)

Laukaan kirkko

4. adventtisunnuntai

"Herran syntymä on lähellä "

Viimeisenä adventtisunnuntaina odotamme Jeesusta Maria-äidin seurassa. Ilmassa on iloa ja turvallisuutta, jotka mekin saamme omistaa. Oletko sinä joulukiireissä muistanut kuunnella Jumalan rakastavaa ääntä?

Pyhäpäivä: 4. adventtisunnuntai
Laukaan kirkko
Selebrantti: Hanna Laakso
Kanttori: Hannu Tenkanen
Avustajat: Henna Jousmäki
Ulkopuoliset avustajat: Jumalanpalvelusavustusryhmä
Virret: Lauletaan kauneimmat joululaulut vihkoista seuraavat numerot:alkuvirsi nro 2, vastausmusiikki nro 18, päivän virsi 5, kolehtivirsi 6, ehtoollisvirsi 24, ylistysvirsi 9, päätösvirsi 17
Kolehti: Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden tavoittamiseksi ja osallistamiseksi seurakuntaan koulutusten ja tapahtumien avulla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.
Muuta tietoa 1: Suntion ei tarvitse ennen messua tehdä mitään. tullaan nuorison kanssa laittamaan pikarit ym valmiiksi ennen messun alkua.