Laukaan seurakuntatalo

2. sunnuntai joulusta

"Herran huoneessa"

Kirkko saa olla uskovien toinen koti, taivaan lapsien yhteinen olohuone. Kun kotona vanhemmat pesevät, ruokkivat ja ohjaavat lapsiaan, Jumala kirkossa hoitaa sisintämme. Jumala voi kyllä puhutella meitä vaikkapa luonnossa, nukkuessamme - missä vain. Miksi on kuitenkin hyvin tärkeää ottaa tavaksi käydä seurakunnan yhteisissä kokoontumisissa?

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai joulusta
Seurakuntatalon kahvio, Seurakuntasali
Selebrantti: Hanna Laakso
Kanttori: Hannu Tervo
Virret: alkuvirsi 950, synnintunnustus 720: 1,2, kiitosrukous 720:3, kiitosvirsi 135, Päivän virsi 498, kolehtivirsi 954, Jumalan Karitsana 742, ehtoollisvirsi 743, ylistysvirsi 490:1-3
Kolehti: Raamatunopetusohjelmat Aasiassa, Lähi-idässä ja Itä-Euroopassa monimediaympäristössä.
Rippikouluryhmät: Rippikoululainen, Lumia vepsäläinen suorittaa oma messun puutuvan tehtävän.