Pyhäkoulu

Laukaan seurakuntatalo

Pyhäkoulu on lapsen oma jumalanpalvelus, jossa lapsi saa olla lapsi; ihmetellä, aistia, tutkia ja hiljentyä Raamatun kertomusten äärellä.

Jumalanpalveluksen yhteydessä oleva pyhäkoulu. Synnintunnustuksen jälkeen perheet vie lapset päiväkerhotilaan pyhäkouluun ja pyhäkouluopettaja tuo lapset takaisin ehtoollisen alkaessa.

Vihtavuoren koulun kotitalousluokka

Kokkokerho

Kokkokerhossa kokkaillaan. Opetellaan sekä ruokien että makeiden leivonnaisten tekoa.

Laukaan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit? on kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille.

Leppäveden seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho sisältää erilaista tekemistä, hiljentymistä sekä yhdessä olemista samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Perhekerho on lapsiperheiden kohtaamispaikka ja se tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskelle.