Lähimmäisen kammari

Lievestuoreen kirkko

Lähimmäisen kammari on avoinna kirpputorin aukioloaikoina ja sinne voi tulla kahville, tervetuloa!

Vapaaehtoiset pitävät kammaria ja sinne pääsee sekä kirpparin kautta, että toisesta pääty ovesta.

Wanhan pappilan kirpputori

Lievestuoreella toimii vapaaehtoisvoimin järjestetty kirpputori. Sieltä löytyy monenlaista vaatetta ja tavaraa lapsille ja kaikille. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä.
Pappilan kirpputorin muuttomyynti alkaa laskiaistiistaina 25.2. klo 18 ja jatkuu maanataisin ja lauantaisin klo 10-13, niin kauan kuin tavaraa riittää. Vaatteet ja kangastavara 1€/ pussi.

Laukaan seurakuntatalo

Diakoniatyön ryhmä (ruusu)

Kehitysvammaisten Ruusu-kerho Laukaan seurakuntatalolla, ensimmäinen ryhmä klo 16.30-18 ja toinen ryhmä 18-19.30.

Ystävän parkki

Ystävän parkki kokoontuu Wanhassa pappilassa. Kahvittelua, hartautta, tietokilpailua. Kirpputori auki Parkin aikana.