Sanajumalanpalvelus (Pitkäperjantain jumalanpalvelus)

pe 10.4. kello 10.00 - pe 10.4. kello 11.30
Laukaan kirkko

Jumalanpalvelus pidetään, mutta ilman paikalla olevia seurakuntalaisia. Jumalanpalvelukseen voi osallistua nettiradion tai YouTube-lähetyksen avulla.

-------------------------------
On Jeesuksen kuolinpäivä. Jeesus, Jumalan Poika naulittiin ristille. Mustaan puettu kirkko, sammutetut kynttilät ja vaienneet urut kertovat meille suuresta surusta. Luontokin suri Jeesuksen kuolemaa: Aurinko pimeni ja maa järisi kuolinhetkellä. Mutta päivä on myös suuren lohdutuksen hetki Raamattua tuntevalle: "Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha".

Pyhäpäivä: Pitkäperjantai, Laukaan kirkko, Selebrantti: Sauli Mäkelä, Kanttori: Hannu Tenkanen, Musiikkiryhmä: Arja Mäkelä,huilu, Kolehti: Psykotraumatologian keskuksen (ent. Kidutettujen kuntoutuskeskus) työn tukemiseen Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kautta.