Sanajumalanpalvelus (kaatuneitten muistopäivä)

su 17.5. kello 10.00 - su 17.5. kello 11.00
Laukaan kirkko

Jumalanpalvelus pidetään, mutta ilman paikalla olevia seurakuntalaisia. Jumalanpalvelukseen voi osallistua nettiradion tai YouTube-lähetyksen avulla.
------------------------------
Laukaan kirkko ja Lievestuoreen kirkko ovat avoinna hiljaista rukousta ja hiljentymistä varten su 17.5. klo 11-13. Paikalla kirkon työntekijä sielunhoitoa varten

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä
Seurakuntasali
Selebrantti: Hanna Laakso
Kanttori: Hannu Tervo
Ulkopuoliset avustajat: Anne Peuran jumalanpalvelus avustusryhmä.
Yksinlaulu, Ville Pirnes
Kolehti: Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee Hiljaisuuden Ystävät ry:lle. Kerätyt varat käytetään Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta. Keräyksen tuotolla katetaan kristillisen spirituaaliteetin vaalimisesta aiheutuvia kuluja (mm. henkilöstö-, majoitus- ja viestintäkustannuksia).

Heidän työhönsä ja auttamismahdollisuuksiin voit tutustua heidän nettisivuillaan osoitteessa www.hiljaisuudenystavat.fi

Rahankeräyksen järjestää Hiljaisuuden Ystävät ry. RAHANKERÄYSLUPA: RA/2020/426. Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi.

Jumala siunatkoon lahjasi!