Sanajumalanpalvelus (Helatorstai)

Laukaan kirkko

Helatorstai
"Korotettu Herra "
Helatorstaina muistetaan Jeesuksen taivaaseenastumista. On vaikea ymmärtää, miten hän on voinut kadota pilvessä taivaalle, mutta meitä ei ole käskettykään tuijottelemaan pilviin. Saamme uskoa, että hänen lupaamansa Pyhä Henki on kanssamme. Jeesus on luvannut tulla kerran myös takaisin maan päälle. Muistatko minkä kuuluisan käskyn Jeesus antoi meille viimeiseksi ennen taivaaseenastumistaan?

Pyhäpäivä: Helatorstai, Seurakuntasali, Selebrantti: Jaakko Sääskilahti, Kanttori: Hannu Tenkanen,
Kolehti: Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee Suomen partiolaisille. Avustuksen avulla voit mahdollistaa harrastuksen lapselle. Partiolaisten toimintaan ja rahankeräystapoihin voit tutustua osoitteessa www.partio.fi
Rahankeräyksen järjestää Suomen partiolaiset. Keräyslupa RA/2019/1057
Jumala siunatkoon lahjasi!