Muu jumalanpalvelus (Nallekirkko)

su 24.5. kello 10.00 - su 24.5. kello 11.00
Laukaan kirkko

Jumalanpalvelus pidetään, mutta ilman paikalla olevia seurakuntalaisia. Jumalanpalvelukseen voi osallistua nettiradion tai YouTube-lähetyksen avulla.
------------------------------
Laukaan kirkko ja Lievestuoreen kirkko ovat avoinna hiljaista rukousta ja hiljentymistä varten su 24.5. klo 11-13. Paikalla kirkon työntekijä sielunhoitoa varten

Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä, Seurakuntasali, Selebrantti: Gross von, Kanttori: Hannu Tenkanen, Kolehti: Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samalle järjestölle kuin virallinen kolehti olisi mennyt: Eli Kirkon ulkomaanavulle, joka auttaa muun muassa lapsia ja aikuisia nousemaan köyhyydestä tai selviytymään katastrofien keskellä. Heidän työhönsä ja auttamismahdollisuuksiin voit tutustua heidän nettisivuillaan osoitteessa www.kirkonulkomaanapu.fi.
Rahankeräyksen järjestää Kirkon ulkomaanapu. Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.