su 31.5. kello 10.00 - su 31.5. kello 11.00
Laukaan kirkko

Jumalanpalvelus pidetään, mutta ilman paikalla olevia seurakuntalaisia. Jumalanpalvelukseen voi osallistua nettiradion tai YouTube-lähetyksen avulla.
------------------------------
Laukaan kirkko ja Lievestuoreen kirkko ovat avoinna hiljaista rukousta ja hiljentymistä varten su 31.5. klo 11-13. Paikalla kirkon työntekijä sielunhoitoa varten

Pyhäpäivä: Helluntaipäivä, Seurakuntasali, Selebrantti: Harri Romar, Kanttori: Hannu Tenkanen, Kolehti: Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samalle järjestölle kuin virallinen kolehti olisi mennyt: Eli Hengen uudistus kirkossamme yhdistykselle. Yhdistyksen työhön ja auttamismahdollisuuksiin voit tutustua heidän nettisivuillaan osoitteessa www.hengenuudistus.fi.
Rahankeräyksen järjestää Hengen uudistus kirkossamme ry. Rahankeräyslupa RA/2018/820. Voimassa 1.1.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään yhdistyksen harjoittamaan - koulutus- ja kurssitoimintaan - hengellisten yhteisöjen toimintaedellytysten luomiseen ja ylläpitoon - seurakuntatapahtumiin - lähetystyöhön ja diakonia-avustuksiin Venäjällä - yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen - radio- ja tv-ohjelmien valmistamisesta ja esittämisestä aiheutuviin kustannuksiin.