Lievestuoreen kirkko

Tuomiosunnuntai (Kristuksen kuninkuuden sunnuntai)
"Kristus, kaikkeuden Herra "
Tuomiosunnuntai on kirkkovuoden viimeinen pyhä, ja se kertoo viimeisestä tuomiosta. Jokaisen ihmisen jokainen teko ja tekemättä jättäminen tulee kerran esiin. Mitä olet tehnyt pienimmälle veljellesi? Mitä et ole tehnyt?
Tuomio jättäisi meidät masennukseen ja epävarmuuden valtaan, jos ei meillä olisi Jeesusta. Kukaan meistä ei pysty tekojensa avulla pelastumaan. Jeesuksen teon ansiosta häneen uskova ei joudu tuomittavaksi, vaan saa olla elämän kirjassa. Kun siis olemme jo pelastuneet, Jumala tahtoo, että tekisimme iloisin ja vapain sydämin toisillemme hyvää. Ketä me evankeliumitekstin mukaan palvelemme silloin?

Pyhäpäivä: Tuomiosunnuntai, Lievestuoreen kirkko/kahvio, Selebrantti: Sauli Mäkelä, Kanttori: Eliisa Vänskä