Viikkomessu

Lievestuoreen kirkko

Su 14.2. Lievestuoreen kirkossa on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle12.45. Ehtoollishetkeen mahtuu kokoontumisrajoitusten vuoksi enintään 10 henkilöä. Tungoksen estämiseksi ehtoolliselle ilmoittaudutaan kirkkoherranvirastoon ma-pe 9-12 välisenä aikana puh 0400 821 132 tai sähköpostitse kirkkoherranvirasto.laukaa@evl.fi. Noudatamme ehtoollishetkissä luonnollisesti turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Suosittelemme oman maskin mukaanottoa. Ehtoollishetkiä jatketaan Laukaan ja Lievestuoreen kirkoissa jokaisena helmikuun sunnuntaina, joten jollet heti tänä sunnuntaina pääse mukaan, tervetuloa seuraavana!

Pyhäpäivä: Laskiaissunnuntai, Ystävänpäivä, Lievestuoreen kirkko/kahvio, Selebrantti: Gross von, Kanttori: Hannu Tervo