Sanajumalanpalvelus (Tuhkakeskiviikon Taizé-jumalanpalvelus)

ke 17.2. kello 18.00 - 20.00
Laukaan kirkko

Taizé-jumalanpavelus on meditativiinen, rauhoittumiseen ja hiljaisuuteen rohkaiseva musiikkipitoinen jumalanpalvelus. Jumalanpalvelukselle tyypillistä ovat Taizé-laulut, joita toistetaan useita kertoja. Jumalanpalveluksessa ei myöskään ole saarnaa, vaan saarnan tilalla on hiljaista mietiskelyä. Jumalanpalvelus soveltuu kaikille hiljaisuutta, pyhän kohtaamista sekä pysähtymistä kaipaaville. Taizé-jumalanpalvelus on peräisin Taizén yhteiskristillisestä yhteisöstä Ranskasta.

Pyhäpäivä: Tuhkakeskiviikko, Laukaan kirkko, Selebrantti: Susanna Värre-Kierros, Avustava pappi: Hannu Huttunen, Kanttori: Leena Voutila-Makena, Striimi: Hannu Tervo Musiikkiryhmä: Laulajia Asantesta, Johanna Puupponen, klarinetti