Sanajumalanpalvelus (Palmusunnuntain perhekirkko)

su 28.3. kello 10.00
Palmusunnuntain perhekirkko 28.3. klo 10 nettiradiossa ja Youtube-livelähetyksenä
Laukaan kirkko

Palmusunnuntain perhekirkko nettiradiossa ja Youtube-livelähetyksenä. Varaa viereesi kyniä ja paperia yhteistä ohjelmanumeroa varten. Perhekirkko on jumalanpalvelus, jossa on erityisesti otettu huomioon lapset ja perheet.

Vallitsevan koronatilanteen johdosta Laukaan seurakunnassa toimitetaan jumalanpalvelus ilman paikalla olevaa seurakuntaa maaliskuun loppuun asti. Jumalanpalvelukseen voi osallistua striimin välityksellä seurakunnan YouTube -kanavalla ja nettiradion välityksellä.

Pyhäpäivä: Palmusunnuntai, Laukaan kirkko, Selebrantti: Gross von, Kanttori: Hannaleena Otshudiema, Avustajat: Hannu Tervo, Kati Kujanpää, Muuta tietoa 1: Striimaaja Hannu Tervo