Marianpäivän selloduokonsertti

Varonen Selloduo

Konneveden kirkko

Konneveden kirkossa kuullaan sunnuntaina 27. 3. kello 18 kaunista sellomusiikkia.

Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen soittavat muun muassa J. S. Bachin, G. F. Händelin ja W. A. Mozartin säveliä. Päivän teemasta kuullaan luonnollisesti F. Schubertin Ave Maria. Konsertin ohjelmassa on myös selloduon omaa tuotantoa, kuten kuulijoiden suosikiksi noussut, Anna-Maaria Varosen laululle ja sellolle säveltämä Vettä virtaavaa. Se syntyi Hiskian vesitunnelissa Jerusalemissa. Kahlatessaan pitkässä ja pimeässä tunnelissa Varosen päässä alkoi soida sävel ja sanat. Kun hän tuli ulos tunnelista, oli kappale valmis.

Konsertissa kuullaan myös tuttu spirituaali Deep River, jonka amerikkalainen kapellimestari David van Alstyne on sovittanut Varosten selloduolle.

• Musiikki Musiikki