Musiikkitilaisuus (Gospel Covertajien konsertti)

Kuvassa Gospel Covertajat- yhtyeen jäsenet

Laukaan seurakuntatalo

GOSPEL COVERTAJAT: IHMEELLISEEN SUOJAAN KÄTKETYT

Gospel Covertajat -yhtye on julkaissut kuudennen pitkäsoittonsa Ihmeelliseen suojaan kätketyt maaliskuussa 2021 Marianpäivän viikonloppuna. Gospel Covertajissa soittavat Mikko Miettinen, Hannes Asikainen, Ilona Rimpilä ja Esko Turpeinen.

Ihmeelliseen suojaan kätketyt sisältää tuoreita sovituksia tutuista ja vähän tuntemattomammistakin virsistä ja hengellisistä lauluista. Levyltä löytyvät muun muassa kappaleet: Soi kunniaksi Luojan, Herra kädelläsi, Soi virteni kiitosta Herran, Suvivirsi ja Oi ihmeellistä armoa. Eräs levylle päätyneistä virsistä on Marian kotiovella -niminen ruotsin kirkon virsikirjan virsi, josta aiemmin ei ole ollut suomenkielistä levytystä olemassa. Ensijulkaisunsa saa myös täysin uusi sävellys Anna-Maija Raittilan tuttuun Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan tekstiin.

• Musiikki Musiikki