Laukaan seurakuntatalo

1. sunnuntai loppiaisesta

Sunnuntain aiheena on Jeesuksen kaste, loppiaisen vanhakirkollinen aihe. Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Jeesuksen kaste hänen kärsimystiensä alkuna on meidän kasteemme perusta. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa.

Pyhäpäivä: 1. sunnuntai loppiaisesta, Seurakuntatalon kahvio, Seurakuntasali, Selebrantti: Susanna Värre-Kierros, Kanttori: Hannaleena Otshudiema, Kolehti: Kansan Raamattuseuran lapsi- ja perhetyölle, erityisesti Perheen parhaaksi -hankkeeseen, jolla tuetaan parisuhdetta, vanhemmuutta ja lapsen turvallisuuden kokemuksen kasvattamista.