Laulaen läpi Laukaan -tempaus

Laulaen läpi Laukaan -tempaus järjestetään 27.5.2023

Muu tila

Tempauksen aikana Laukaan seurakunta tarjoaa Tarvaalan Seurantalolla kahvit, mehut ja pullat, lisäksi yhteislaulua ja mukavaa yhdessäoloa klo 11-13. Tule ja mene oman aikataulun mukaan. Osallistu lauluviestiin ja tule mukaan jatkamaan laulua yhdessä keväisissä merkeissä Tarvaalan Seurantalolle.

Laulaen läpi Laukaan on Minä kuulun Laukaaseen -yhteishankkeen järjestämä tempaus, jossa Laukaa lauletaan läpi pohjoisimmasta kolkasta aina eteläisimpään kärkeen asti. Tänä vuonna yhteislauluksi valikoitui Kolme pientä elefanttia. Lauluviestin kulku noudattelee viimevuotista reittiä, halki Laukaan historian: Reitti alkaa Äijälästä kohti Kuusaata, josta käännytään Ränssintielle ja edetään Tarvaalaan. Tarvaalasta jatketaan kohti Satavuon koulua Vuonteelle ja sieltä edelleen Savion ja Metsolahden suuntaan. Reitti etenee teitä pitkin, mutta laulajat ovat sijoittuneet tienpientareille ja kevyen liikenteen väylille. Ihmiset eivät liiku, vaan laulu! Kun edellisen laulajan laulu (tai soittajan soitto!) alkaa kuulua, seuraava aloittaa. Haasta harrastusporukkasi, ystäväsi, yhteisösi! Viestiä voi kuljettaa myös mopolla, traktorilla, polkupyörällä, kerro meille, millä! Tempaus kestää arviolta pari tuntia.

Ilmoittautuminen käynnistyy ma 20.3. ja päättyy to 25.05.2023. Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut minakuulunlaukaaseen@gmail.com tai tekstiviestillä, puh. 045 7832 0875.

Tempauksen aikana Laukaan seurakunta tarjoaa Tarvaalan Seurantalolla kahvit ja mehut ja pullat, lisäksi yhteislaulua ja mukavaa yhdessäoloa klo 11-13. Osallistu tempaukseen ja tule mukaan jatkamaan laulua keväisissä merkeissä Tarvaalan Seurantalolle.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki