IKIS-lounasluento: Viimeinen tahto

ke 27.9. klo 11.00

Laukaan seurakuntatalo

Laukaan seurakuntatalolla kuullaan IKIS-lounasluento Viimeinen tahto - ohjeita testamentin ja edunvalvontavaltakirjan laadintaan. Aiheesta kertoo asianajaja Reija Jäälaakso.

Mietityttääkö sinua miten asiasi tulevat hoidetuksi, kun et pysty niitä itse enää hoitamaan? Oletko miettinyt testamentin tekemistä, mutta se on jäänyt tekemättä, kun et oikein tiedä mistä aloittaa?
Edunvalvontavaltakirjalla voit määrätä etukäteen kenellä on oikeus hoitaa asioitasi ja missä laajuudessa, kun et itse niitä enää pysty hoitamaan. Ja testamentilla taas miten omaisuutesi kanssa tullaan menettelemään kuolemasi jälkeen.
Tule kuulemaan ja keskustelemaan edunvalvontavaltakirjan ja testamentin merkityksestä, sisällöstä sekä niiden laatimisesta. Luennolla käymme pintapuolisesti läpi tärkeimmät asiakirjoja koskevat seikat ja varataan aikaa kysymyksille.
Luento on kaikille avoin ja maksuton. Siihen sisältyy iltapäiväkahvi. Lounas on tarjolla 5 euron hintaan ennen luentoa. Se maksetaan käteisellä paikan päällä. Ei ennakkoilmoittautumista.
Aikataulu: klo 11.00-12.00 lounas, klo 12.00-13.30 luento, klo 13.30 keskustelua ja päätöskahvit.
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Laukaan kansalaisopisto ja Laukaan seurakunta.
  • Aikuisille Aikuisille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä