Mieskuoro Alvar - joulukonsertti

Mieskuoro Alvarin konsertin mainoskuva

Laukaan kirkko

Mieskuoro Alvar tarjoaa unohtumattoman elämyksen tunnelmallisten joululaulujen parissa. Konsertissa pääset kokemaan joulun hengen ja ilon vanhojen klassikoiden ja uusien helmien kautta. Tule pysähtymään ja nauttimaan kanssamme arjen kiireen keskellä!

Mieskuoro Alvar on nuori, noin kahdenkymmenen laulajan muodostama kuoro Jyväskylästä. Ensi keväänä Alvar pitää juhlakonserttinsa päivälleen viisi vuotta ensimmäisestä konsertistaan! Kuoroa voisikin pitää hyvin perinteikkäänä, mutta se on osoittanut olevansa myös paljon muutakin. Nuoresta iästään huolimatta Mieskuoro Alvar on ehtinyt jo tehdä ja saavuttaa monenlaista. Alvar on konsertoinut mm. Mieskuoro Sirkkojen, Jyväskylä Sinfonian ja Game Music Collectiven kanssa, ja vuonna 2021 kuoro palkittiin Leevi Madetoja -mieskuorokilpailun kansainvälisessä sarjassa mm. parhaana kuorona.

Liput Holvi-lippukaupasta (ks. linkki alla) tai ovelta. Lippujen hinnat: 20/15/10 euroa (normaali lippu/eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet/kouluikäiset lapset). Lisäksi perheet saavat alennusta lipuista. Perhealennukset löydät Holvi:n lippukaupasta.
  • Musiikki Musiikki

Liput konserttiin Linkki avautuu uudessa välilehdessä