Koko perheen laskiaistapahtuma Lievestuoreella

Laskiaistapahtuman mainoskuva

Lievestuoreen kirkko

Tervetuloa koko perheen voimin laskiaistapahtumaamme, jonka tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tapahtuma alkaa klo 17. Iltapäivällä klo 13-15 voit käydä ostamassa kotiin hernekeittoa ja laskiaispullia.

Lievestuoreen kirkolla on tarjolla monenlaista ohjelmaa sisällä ja ulkona laskiaistiistaina 13.2.2024. Luvassa on muun muassa mäenlaskua ja makkaranpaistoa. Sisällä on ongintaa ja ruletti sekä arvontaa ja musiikkia. Lisäksi voit nauttia laskiaisbuffetin herkuista.

Hernekeiton hinta on 5 euroa/litra ja laskiaispullan 1,5 euroa/kpl. Jos haluat täyttää pullat itse, hinta on 1 euro/kpl. Buffetin hinta on 5 euroa/hlö tai perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) 12 euroa. Makkaran hinta on 2 euroa ja ruletin/onginnan 5 euroa. Yhdellä lipulla saa kolme pyöräytystä/ongintakertaa.

Tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksellä pyritään ehkäisemään nuorten yksinäisyyttä ja tukemaan nuoria Suomessa ja maailmalla.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille