Vihkimisten ilta

Avoin kirja, jonka päällä on kaksi sormusta.

Laukaan seurakuntatalo

Karkaa naimisiin karkauspäivänä! Perinteisesti karkauspäivänä kositaan, mutta nyt kannattaa kosinta tehdä hyvissä ajoin, koska karkauspäivänä voi jo karata vihille. Laukaan seurakuntatalolla järjestetään torstaina 29.2.2024 klo 18 alkaen Vihkimisten ilta, jossa seurakunta järjestää hääpareille kaiken valmiiksi: papin, tarvittaessa todistajat ja juhlakahvit. Hääparit vihkii rovasti Seppo Rahkonen. Kanttorina toimii Hannaleena Otshudiema.

Tulkaa kaksin, perheen tai pienen ystäväjoukon kanssa ja menkää naimisiin ilman häästressiä! Ilmoittautukaa mukaan Vihkimisten iltaan 16.2.2024 mennessä soittamalla seurakuntatoimiston numeroon 0400 821 132. Pyytäkää avioliiton esteiden tutkinta ja kertokaa samalla kahvituksen takia, montako henkilöä mahdollisesti olisi tilaisuuteen tulossa. Vihkimisaikoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Vihkimistä varten mukaan tarvitaan:
- tuleva puoliso ja sormus/sormukset
- avioliiton esteettömyystodistus
- molempien henkilöllisyystodistukset
- vihkiraamatun saat kotiseurakunnastasi

Lisätiedot: vihkimisen osalta rovasti Seppo Rahkonen, puh. 050 373 0152, seppo.rahkonen@evl.fi

Avioliiton esteiden tutkinta Linkki avautuu uudessa välilehdessä