Muistot ei himmetä saa - talvisodan päättymisen muistotilaisuus

Muistot ei himmetä saa -mainoskuva

Laukaan seurakuntatalo

Talvisodan päättymistä 13.3.1940 muistetaan seurakunnassa muistohartaudella ja Muistot ei himmetä saa -muistelutilaisuudella.

Talvisodan päättymisen muistohartaus alkaa sankarihaudoilla seppeleenlaskulla klo 13. Sään salliessa hartaustilaisuus pidetään sankarihaudoilla, muussa tapauksessa seppeleenlaskun jälkeen siirrytään pitämään hartaustilaisuutta seurakuntatalolle. Hartaustilaisuuden jälkeen alkaa Muistot ei himmetä saa -muisteluhetki Laukaan seurakuntatalolla. Mukana muistoja jakamassa on muun muassa entisiä sotilaspoikia ja pikkulottia. Tilaisuudessa on kaikilla vapaa sana, joten tervetuloa jakamaan muistoja sotavuosilta.

Tilaisuudessa ovat mukana myös Laukaan Mieslaulajat, Veteraanien perinnekuoro Lievestuoreelta sekä Konneveden reserviläiskuoro. Kahvitarjoilu.

Järjestäjinä Laukaan seurakunta ja Laukaan sotaveteraaniyhdistys.