Kiitos isänmaasta - Sinivalkoinen konsertti

Reserviläiskuoro ryhmäkuvassa, monella on maastokuvioitu asu päällä.

Konneveden kirkko

Konsertissa esiintyvät laulajat Kyösti Kytöjoki ja Maria Hotti, pianisti-urkuri Andraz Szabo sekä Konneveden reserviläiskuoro.

Konsertti ajoittuu lähelle talvisodan päättymisen muistopäivää 13.3.2024. Elämme maailmassa, joka muuttuu hurjaa vauhtia. Sodan ja vastakkainasettelun uhka on todellinen. On palattu jälleen takaisin kylmän sodan asetelmiin.

Suomalaisten ihmisten ja yhteiskunnan kolme peruspilaria koti, usko kolmiyhteiseen Jumalaan ja isänmaa ovat arvoja jotka kestävät niin sodan kuin rauhankin aikoina. Konsertin laulut liittyvät näihin arvoihin ja teemoihin. Konsertissa esiintyvät laulajat Kyösti Kytöjoki ja Maria Hotti, pianisti-urkuri András Szabó sekä Konneveden reserviläiskuoro.

Konsertti taltioidaan esitettäväksi TV7-kanavalla.Tilaisuudessa kerätään kolehti Yhteisvastuukeräykseen, jolla tänä vuonna pyritään ehkäisemään nuorten yksinäisyyttä ja tukemaan nuoria Suomessa ja maailmalla.

Lämpimästi tervetuloa Konneveden kirkkoon viettämään sinivalkoista iltaa! Konserttiin on vapaa pääsy.

Lisätiedot: Kyösti Kytöjoki, puh.040 728 4852, kyti.ky@hotmail.com
  • Musiikki Musiikki