Ruokapäivät

 

Tule nauttimaan yhdessä maukkaasta kotiruoasta paikan päälle vkosta 10 alkaen. Mahdollisuus ostaa myös annoksia mukaan. 

 

Ruokalistat

 

LIEVESTUORE (klo 11-12.00) JA LEPPÄVESI (klo 11.30 – 12.30)

vko 10 9.3.2022 Uunimakkara, pannacotta

vko 11 16.3.2022 Paimenen paistos, aurinkokiisseli

Vko 12 23.3.2022 Uunikala, marjakiisseli

Vko 13 30.3.2022 Kasvislasagne, appelsiiniriisi

Vko 14  6.4.2022 Broilerikiusaus, talkkunahyve

Vko 15 13.4.2022 Jauhelihakastike, hedelmäsalaatti

Vko 16 20.4.2022 Kalakeitto, suklaamousse

Vko 17 27.4.2022 EI RUOKAPÄIVÄÄ

Vko 18 4.5.2022 Lihapullat, tallimestarin kiisseli. Kevään viimeinen ruokapäivä.

Ruokapäivät jatkuvat Lievestuoreella ja Leppävedellä keskiviikkona 14.9.2022. 


LAUKAAN SEURAKUNTATALO (klo 11-12.00)

Vkoilla 11, 14 ja 18 on mahdollisuus nauttia kyseisen yhdistyksen / seurakunnan työalan valmistama lounas klo 11.00-12.00 sekä tutustua heidän toimintaan klo 10.30-12.30. 

vko 10 10.3.2022 Broilerikastike, kahvia ja makeaa

Vko 11 17.3.2022 MAA-JA KOTITALOUSNAISET mukana järjesteyissä. Jauhelihamureke, suppilovahverokastike, uunijuurekset, karpalokiisseli

Vko 12 24.3.2022 Kalakeitto, mustaherukkakiisseli

Vko 13 31.3.2022 Makkarakastike, suklaamousse

Vko 14 7.4.2022 SEURAKUNNAN LÄHETYSTYÖ mukana järjestelyissä. KREIKKA; Moussaka ( munakoiso-jauhelihavuoka), sitruunainen jogurttijälkiruoka

Vko 15 14.4.2022 Broileripata, hedelmärahka

Vko 16 21.4.2022 Silakkalaatikko, aurinkokiisseli

Vko 17 28.4.2022 Uunimakkara, marjakiisseli

Vko 18 5.5.2022 LAUKAAN ELÄKELIITTO mukana järjestelyissä. Lihakeitto, punaherukkainen vispipuuro. Kevään viimeinen ruokapäivä.

Ruokapäivät jatkuvat Laukaan seurakuntatalolla torstaina 15.9.2022. 

 

Hinnat 4,5 €, eläkeläiset ja työttömät, työssä käyvät 7 €. 
 

 

 

Tervetuloa mukaan ruokapäivien toteuttajaksi

 

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ruokapäivätoimintaan vapaaehtoiseksi, ota rohkeasti yhteyttä

Elisa Pollari puh. 050 3906 660  /  elisa.pollari@evl.fi 

 

Ruokapäivän toteuttajana voit olla monessa mukana niin  keittiöllä kuin asiakaspalvelussa. Tehdään yhdessä hyvää!