Ruokapäivissä syöt hyvin ja hyvässä seurassa edullisesti

Tule nauttimaan yhdessä maukkaasta kotiruoasta! Voit myös ostaa annoksia mukaan. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia.

Ruokapäiviä järjestetään Leppäveden seurakuntakodilla ja Lievestuoreen kirkolla keskiviikkoisin klo 11-12 ja Laukaan seurakuntatalolla torstaisin 11-12. Konnevedellä tarjotaan keittolounas Havurinteellä joka toinen keskiviikko klo 11-12. Hinnat ovat eläkeläisille, työttömille ja kotivanhemmille 5 euroa/annos, työssä käyville 7,50 euroa/annos sekä 4-12-vuotiaille lapssille 2,50 euroa/annos.

Ruokapäivät ja Konneveden keittolounaat ovat tällä hetkellä kesätauolla. Tervetuloa syömään hyvin taas syksyllä!

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa Ruokapäiviä? Tervetuloa vapaaehtoiseksi ruokapäivätoimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä keittiöhenkilökuntaamme. Ruokapäivän toteuttajana voit olla monessa mukana niin keittiöllä kuin asiakaspalvelussakin. Tehdään yhdessä hyvää!