Tiedote koronarajoituksista

2.12.2020 13.55

Länsi-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikki yli 20 henkilön yleisötilaisuudet koko Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Rajoitukset astuvat voimaan tänään ja ne ovat voimassa kolmen viikon ajan. Määräys on voimassa 2.12.2020-21.12.2020. Aluehallintoviraston uudet rajoitukset koskevat kaikkia sisä- ja ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia ja kokouksia, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Päätös perustuu koko valtakunnassa nopeasti heikentyneeseen epidemiatilanteeseen ja sen vaikutusten arviointiin myös Keski-Suomen osalta. Päätöksellä noudetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamia kokoontumisten raja-arvoja epidemian eri vaiheissa.

Tämän johdosta Laukaan seurakunnassa jäädään pienelle tauolle fyysisten kokoontumisten suhteen. Mutta monia tilaisuuksia tullaan toteuttamaan sähköisten kanavien kautta. Esimerkiksi jumalanpalvelukset toteutetaan siten, että mukana toteutuksessa on pieni joukko seurakuntalaisia ja jumalanpalveluksiin voi osallistua Laukaan seurakunnan YouTube-kanavalla kevään tapaan. Kauneimpia joululauluja voi niin ikään seurata seurakunnan YouTube- kanavalla su 13.12. sekä Facebookin livelähetyksinä pe18.12. klo 19 ja ke 23.12. klo 18. Itsenäisyyspäivän konsertti klo 16 sekä Satu ja Arto Rantasen Hyvän joulumielen - joulukonsertti ke 16.12. klo 19 voi seurata vain YouTube- kanavalla. Tapahtumien osalta kannattaa seurata niin seurakunnan nettisivuja kuin Facebookia.

Laukaan seurakunta 2.12.2020