Uutislistaukseen

Tiedote Laukaan seurakunnan toiminnasta koronaepidemian aikana (28.4.2021)

Koronatilanne on hieman helpottunut Keski-Suomen alueella.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on 26.4.2021 antanut määräyksen, joka on voimassa 1.5.–16.5.2021. Sen mukaisesti kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty. Kuitenkin enintään kahdenkymmenen hengen (20) kokoontumisia voidaan järjestää, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta. Niinpä esimerkiksi jumalanpalveluksiin voidaan ottaa mukaan 20 seurakuntalaista. Samoin kirkollisiin toimituksiin voi osallistua 20 henkilöä.  Jumalanpalveluksiin tulee ilmoittautua ennakkoon.

Jumalanpalvelukset: 

Laukaan ja Lievestuoreen kirkoissa järjestettäviin messuihin voi osallistua ilmoittautumalla ennakkoon kirkkoherranvirastoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä. puhelimitse tai sähköpostilla aukioloaikoina (ma-pe 9-12 p. 0400 821 132 / kirkkoherranvirasto.laukaa(at)evl.fi .Kirkkoihin voidaan ottaa henkilöitä sen hetkisten kokoontumisrajoitusten mukainen määrä ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Laukaan kirkossa pidettäviä jumalanpalveluksia voi kuunnella nettiradion kautta osoitteessa laukaanseurakunta.fi. Jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia voi seurata striimattuina livelähetyksinä tai videotallenteina. Niistä tiedotamme erikseen paikallislehdessä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. 

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä - Laukaan seurakunta

 

Muu toiminta:

Seurakunnan päiväkerhot jatkoivat toimintaansa viikolla 15 (lisätiedot: varhaiskasvatuksen ohjaaja Sari Sainia).

Ruokapäivissä myynti jatkuu noutoperiaatteella (Take away) toukokuun loppuun saakka kirkonkylällä, Leppävedellä, Lievestuoreella ja Vihtavuoressa.

Ajankohtaiset tiedot tilaisuuksista löytyvät täältä --> katso Linkki avautuu uudessa välilehdessäTapahtumat sivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

28.4.2021 16.25