Uutislistaukseen

Tiedote Laukaan seurakunnan toiminnasta koronaepidemian aikana (12.5.2021)

Koronatilanne on helpottunut Keski-Suomen alueella. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston uusimman (11.5.) määräyksen mukaan Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä ovat kielletty.

Kuitenkin näiden kuntien alueilla voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu yli 50 henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä varmistetaan noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

Niinpä aluehallintoviraston määräys mahdollistaa jumalanpalveluselämän avaamisen ja seurakunnan kokoavan toiminnan toteuttamisen turvallisuusnäkökohdat huomioiden ajalla 12.5.–1.6.2021. Käytännössä kokoontumismääriin vaikuttavat seurakunnan tilojen koot. Laukaan kirkkoon voimme ottaa tällä hetkellä 120 henkeä ja Lievestuoreen kirkkoon 30 henkeä. Muiden tilojen tarkemmista henkilömääristä saa lisätietoja kirkkoherranvirastosta. 

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksissa on voimassa maskisuositus. Tulethan kirkkoon terveenä. Jumalanpalveluksiin ei tarvitse enää ilmoittautua ennakkoon. Tiedotamme tilakohtaisista henkilömääristä piakkoin. 

Laukaan kirkossa pidettäviä jumalanpalveluksia voi kuunnella nettiradion kautta osoitteessa laukaanseurakunta.fi. Jumalanpalveluksia voi seurata striimattuina livelähetyksinä joka sunnuntai toukokuun ajan sekä kesän aikana erikseen ilmotettuina ajankohtina.

Lisätietoa Laukaan seurakunnan toiminnoista, katso Tapahtumat - Laukaan seurakunta

Lisätietoa Laukaan seurakunnan jumalanpalveluksista, katso Jumalanpalvelukset ja uskonelämä - Laukaan seurakunta

 

12.5.2021 17.09