Uutislistaukseen

Tiedote Laukaan seurakunnan toiminnasta koronaepidemian aikana (4.6.2021) 

Keski-Suomi on koronaepidemian perustasolla. AVI ei ole antanut alueelle enää kesäkuussa uusia kokoontumisrajoituksia. Seuraamme Laukaan seurakunnassa epidemiatilannetta ja noudatamme AVI.n sekä tuomikapitulin ajankohtaisia ohjeita.  

Tällä hetkellä rauhallisessa epidemiatilanteessa seurakunnan on mahdollista toteuttaa messuja ja muuta jumalanpalveluselämää sekä erilaisia tilaisuuksia ja kokoontumisia turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Turvallisuustoimenpiteitä ovat hyvä käsihygienia, riittävät turvavälit sekä kokoontumistilojen tehostettu puhdistaminen. Lisäksi Laukaan seurakunnassa on voimassa maskisuositus yli 12-vuotiaille.  

Käytännössä tilaisuuksien kokoontumismääriin vaikuttavat seurakunnan tilojen koot. Laukaan kirkkoon voimme ottaa tällä hetkellä 150 henkeä ja Lievestuoreen kirkkoon 35 henkeä. Kirkonkylän kappeliin voidaan ottaa 20 ja Kelkkamäen kappeliin 25 henkilöä. Muiden tilojen tarkemmista henkilömääristä saa lisätietoja työntekijöiltä ja kirkkoherranvirastosta arkisin klo 9-12.  

Jumalanpalvelukset 

Jumalanpalveluksissa, kuten muissakin kokoontumisissa on voimassa maskisuositus yli 12-vuotiaille. Muistathan hyvän käsihygienian ja riittävän turvavälin tullessasi kirkkoon. 

Laukaan kirkossa pidettäviä jumalanpalveluksia voi kuunnella nettiradionLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta. 

Lisätietoa Laukaan seurakunnan toiminnoista, katso tapahtumat Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoa Laukaan seurakunnan jumalanpalveluksista, katso Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

4.6.2021 08.44