Lievestuoreen Kirpputori Majakka ja Majakan olohuone

Tule tekemään löytöjä Majakan kirppikselle ja kohtaamaan kanssaihmisiä Majakan olohuoneelle Lähimmäisen kammariin!

Kirpputori Majakkaa ja Lähimmäisen kammaria pitävät yllä vapaaehtoiset. Majakalle lahjoitetut tuotteet myydään edullisesti diakoniatyön hyväksi. Majakka sijatsee Lievestuoreen keskustassa osoitteessa Liepeentie 9. Voit lahjoittaa tavaraa myyntiin kirpputorin aukioloaikana. Majakka on avoinna maanantaista keskiviikkoon ja lauantaisin klo 10-14.

Majakan olohuoneen Lähimmäisen kammari on avoinna maanantaisin klo 10-14. Tarjolla on kahvia ja kohtaamisia, teetä ja sympatiaa sekä pientä purtavaa pieneen hintaan. 

Haluaisitko tulla mukaan Majakan toimintaan? Tarvitsemme vapaaehtoisia vastaanottamaan, lajittelemaan ja laittamaan tuotteita myyntiin sekä kassalle ja asiakaspalveluun. Olohuoneessa vapaaehtoiset keittävät kahvia ja ovat paikalla sinua varten, kun kaipaat kuuntelijaa ja keskustelukumppania. Voit antaa aikaasi vapaaehtoistyöhön juuri sen verran kuin pystyt ja hyödyntää omaa osaamistasi. Kaikki apu on arvokasta! Ota yhteyttä Lievestuoreen diakoniatyöntekijä Mirja Hytöseen (yhteystiedot alla).

Majakan kirppiksen mainoskuva.

Kirpputorin näyteikkuna ja kyltti, etualalla polkupyöriä.

Lievestuoreen majakka - keidas keskellä kylää

Verkkolehdessämme Arwissa on julkaistu juttu Lievestuoreen Majakan ja Lähimmäisen kammarin vapaaehtoisista. Käy lukemassa juttu Arwista. Kuvassa Lähimmäisen kammarin vakikävijöitä, ukrainalaiset Serhii ja Julia sekä Aimo.

Ota yhteyttä