Laukaan seurakuntatalo

Saravedentie 4, 41340 Laukaa

Laukaan seurakuntatalo valmistui kesällä 2015. Seurakuntatalon on suunnitellut Arkkitehti Jorma Paloranta Oy. Salista avautuu upea vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisema Saravedelle.

Talossa sijaitsee kokous- ja juhlatilojen lisäksi varhaiskasvatuksen sekä nuorisotyön tilat. Rakennuksessa sijaitsee myös toimistotiloja.

Seurakuntasali ja kahviotila soveltuvat hyvin erilaisten tapahtumien ja perhejuhlien viettopaikaksi. Kahviossa sopii ruokailemaan 36 henkilöä. Kahvion ja salin välisen siirtoseinän avauksen jälkeen ruokailijoita mahtuu tilaan 120. Tuolipaikkoja yhteistilaan sopii 200.

Neuvotteluhuoneeseen mahtuu pöytäjärjestyksestä riippuen 16 henkilöä. Lue lisää tilojen vuokrauksesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Tilavarauksista sovitaan seurakuntatoimistossa.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Kummitapahtuma

Tervetuloa kummit ja kummilapset seurakunnan kummitapahtumaan viettämään mukavaa päivää yhdessä!

Ekavauvakerho

Ekavauva-kerho on tarkoitettu ensimmäistä lastaan odottaville tai alle 1-vuotiaan esikoisen perheille. Kerhossa vaihdetaan kuulumisia ja jutellaan rennosti kahvikupin ääressä vanhemmuuden ja vauva-arjen iloista ja suruista.

Perhekerho

Iloisia hetkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Monipuolista tekemistä sekä vapaata olemista ja leikkiä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lauluilta - Siionin kannel