Laukaan seurakuntatalo

Saravedentie 4 , 41340 Laukaa

Laukaan seurakuntatalo

Laukaan seurakuntatalo valmistui kesällä 2015. Seurakuntatalon on suunnitellut Arkkitehti Jorma Paloranta Oy. Salista avautuu upea vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisema Saravedelle.

Talossa sijaitsee kokous- ja juhlatilojen lisäksi varhaiskasvatuksen sekä nuorisotyön tilat. Rakennuksessa sijaitsee myös toimistotiloja.

Seurakuntasali ja kahviotila soveltuu hyvin erilaisten tapahtumien ja perhejuhlien viettopaikaksi.  Kahviossa sopii ruokailemaan 48 henkilö. Kahvion ja salin välisen siirtoseinän avauksen jälkeen, ruokailijoita mahtuu 120 hlöä. Tuolipaikkoja yhteistilaan sopii 200.

Neuvotteluhuoneeseen mahtuu pöytäjärjestyksestä riippuen 16-24 henkilöä. Tilojen vuokrauksesta löydät lisätietoja täältä. Tilavarauksista sovitaan kirkkoherranvirastossa.

Lastenhoitohuone

Saravedentie 4, 41340 Laukaa

Talkoot (Haravointitalkoot kirkonkylä)

Laukaan hautausmaalla järjestetään haravointitalkoot. Talkoolaisille kahvit ja ruoka.

Saravedentie 4, 41340 Laukaa

Ruokapäivä

Ruokapäivässä ruoka-annosten ulosmyyntiä Laukaan seurakuntatalolla klo 11.00-12.00.
Annokseen kuuluu pääruoka, peruna- ja kasvislisäke sekä jälkiruoka. Tulethan noutamaan maukkaan lounaan terveenä!