Tervetuloa töihin Laukaan seurakuntaan!

Vuonna 1593 perustettu Laukaan seurakunta on yhtä aikaa perinteikäs ja juureva sekä vahvasti mukana tässä ajassa. Se on myös taloudellisesti vakaa. Seurakunnan toiminnassa pidämme tiukasti kiinni kirkon perustehtävästä samalla, kun etsimme uusia ja raikkaita tapoja toteuttaa kirkon työtä. Seurakunnassa on noin 15 300 jäsentä ja 45 työntekijää. Laukaa on vireä ja vehreä, 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän kaupunkiseudulla. Luonnonläheisellä Konnevedellä asukkaita on vajaat 3000.

Lähetyssihteeri-diakoniatyöntekijän virka

Kiinnostaako mielenkiintoinen työ, jossa voi yhdistää lähetystyötä ja diakonista auttamistyötä? Tehtävään kuuluu toimia yhteyshenkilönä lähetysjärjestöjen, maailmalla toimivien lähetystyöntekijöiden, seurakunnan ja seurakuntalaisten välillä. Viranhaltija organisoi lähetystyön toimintaa seurakunnassa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sitoutumista seurakuntaan ja sen sanomaan sekä valmiutta osallistua rippikoulutyöhön. Eduksi katsotaan askartelu- ja käsityötaidot.

Lisäksi tehtävään kuuluu diakonian yleisiä ja yhteisiä tehtäviä, kuten vastaanotto-, kriisi- ja kotikäyntityötä.

Virkapaikkasi on Laukaan kirkonkylällä, mutta työtä tehdään koko Laukaan seurakunnan alueella, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Viranhaltija kuuluu Rakkauden työalaan ja hänen lähiesihenkilönään toimii työalan kappalainen.

Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä verkostoitumiskykyä. Työskentelemme paljon tiimissä, mutta työssä vaaditaan myös kykyä itsenäiseen työhön. Tietotekniset ja viestintätaidot (muun muassa sosiaalisessa mediassa) ovat edellytys tälle työlle. Työn muut mahdolliset sisällöt tarkentuvat tiimin yhteisessä työnjaossa.

Työsuhde-etuina tarjoamme lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, tyky-toimintaa sekä tunnin viikossa työaikaa omaehtoiseen liikuntaan.

Pätevyysvaatimuksena on diakoniatyön ammattitutkinto. Lisäksi edellytämme, että virkaan valittavalla on lähetyksen ja kansainvälisen työn ohjaajan ammatillinen kelpoisuus tai hän sitoutuu sen suorittamiseen. Eduksi katsotaan riittävä aikaisempi työkokemus kirkon palveluksessa tai vastaavissa tehtävissä.

Viran hakijalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Vaativuusryhmä on 502, jossa peruspalkka on 2.663,41 euroa/kk. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote. Hakemukset tulee toimittaa perjantaihin 1.3.2024 klo 16 mennessä osoitteeseen laukaan.seurakunta@evl.fi. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Haastattelut ovat maanantaina 11.3.2024 klo 9.00 alkaen Laukaan seurakuntatalolla. Virkaa hakevien tulee varautua mahdolliseen haastattelukutsuun mainittuna päivänä.

Virka tulee ottaa vastaan 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa vs kappalainen Susanna Värre-Kierros, puh. 050 437 0873.

Laukaan seurakunnan hautausmaille haetaan työntekijöitä kesäkaudelle 2024

Hautausmaille haetaan työntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Kaksi kesärenkiä (Laukaa 1, Kelkkamäki 1)

• Työtehtävät: haudankaivu ja muut hautausmaan työt. Eduksi katsotaan ajokortti ja kokemus traktoreista.
  • Työaika ma-pe klo 7-15.30 (8 h päivä).
  • Työjakso 3–4 kk, touko–elokuu.
  • Palkkaus: peruspalkka + kokemuslisät.
  • Haku päättyy 28.3.2024.

Hakemukset toimitetaan seurakuntapuutarhuri Jyrki Haliselle osoitteeseen jyrki.halinen@evl.fi. Täytä hakulomake ALinkki avautuu uudessa välilehdessä.

9 osastovastaavaa (Laukaa 5, Kelkkamäki 2, Konnevesi 2)

• Työtehtävät: hoitohautojen kukkien hoito.
  • Työaika: ma-pe klo 7-15.30 (8 h päivä).
  • Työjakso: 4-5 kk, touko–syyskuu.
  • Palkkaus: peruspalkka + kokemuslisät.
  • Haku päättyy 28.3.2024.

Hakemukset toimitetaan seurakuntapuutarhuri Jyrki Haliselle osoitteeseen jyrki.halinen@evl.fi. Täytä hakulomake BLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Myös koululaisten kesätyöhaku on käynnissä. Laukaan seurakunta on palkannut koululaisia esimerkiksi kirkon oppaiksi ja hautausmaatyöntekijöiksi. Haku näihin tehtäviin on Laukaan ja Konneveden 4H-yhdistysten kautta. Laukaassa haku jatkuu 4.2.2024 asti. Konnevedellä hakuaika on maaliskuussa. Lue lisää yhdistysten kotisivuilta:

https://laukaa.4h.fi/nuorille-toita/9-luokkalaisten-kesatyot-2024/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

- https://konnevesi.4h.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunnan rekrymainoskuva, jossa työntekijöiden kuvia.