Kirkkovaltuusto

Seurakunnassa ylintä päätösvaltaa käyttää kirkkovaltuusto, joka valitaan seurakuntavaaleilla neljäksi vuodeksi kerrallaan.

Laukaan ja Konneveden seurakuntien yhdistymisen myötä loppuvuodesta 2021 järjestettiin ns. paperivaalit, jonka perusteella uuden Laukaan seurakunnan kirkkovaltuustoon valittiin 27 jäsentä. Jäsenistä 22 tulee Laukaasta ja viisi Konnevedeltä. Tämä kirkkovaltuusto toimii vuoden 2022 ajan.

Kirkkovaltuusto päättää mm. kirkon, siunauskappelin, seurakuntatalon ja leirikeskuksen rakentamisesta, uusien virkojen perustamisesta ja seurakunnan talousarviosta. Kirkkovaltuusto valitsee kahdeksi vuodeksi kerrallaan kirkkoneuvoston ja seurakunnan työalojen johtokunnat.

Voit tutustua kirkkovaltuuston tekemiin päätöksiin tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkovaltuusto 2022

Alvoittu Hanna

Ek Terhi

Hintikka Raimo – kirkkovaltuuston pj.

Kautto Marjukka

Korhonen Aira

Korhonen Tuula

Kovanen Eeva-Liisa

Kovanen Seija

Lauronen Mirja

Manerus Katja

Marjanen Elina

Mäki-Kulmala Hanna-Kaisa

Naukkarinen Eila – kirkkovaltuuston varapj.

Niemistö Juha

Niinikoski Juha