Lievestuoreen Majakka

Liepeentie 9, 41400 Laukaa

Majakka on syksyllä 2020 avattu seurakunnan toimitila Lievestuoreen keskustassa. Tilassa toimii seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä kirpputori. Lisäksi Majakassa on ryhmätila, pieni kahvio ja seurakunnan työntekijöiden tiloja. Tilaan on avattu myös lähetystyön myyntisoppi.

Kirpputorille lahjoitetut tuotteet myydään edullisesti diakoniatyön hyväksi. Kirpputorilla on tarjolla kahvia. Maanantaisin on Lähimmäisen kammari. Myytäviä tuotteita voi lahjoittaa kirpputorin aukioloaikana ma-ke, la klo 10-14 sekä kuukauden ensimmäinen ma klo 16-18.
Lisätietoja saa Mirja Hytöseltä, mirja.a.hytonen@evl.fi tai 040 583 2611.

Kirpputorilla on oma Facebook-sivu:  Lievestuoreen Majakka, kirpputori ja olohuone

Tervetuloa tutustumaan!

-Täällä on hyvä tunnelma ja kiva käydä ostoksilla, sanoo Jaana Surakka. Tällä kertaa kassiin löytyi mm. kirjoja. Rile Paulow on tiskin takana. Kuva Sari Lehtelä

Kahvila Kahvila
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Diakoniatyön ryhmä

Majakan Kirpputori: Diakoniatyön vapaaehtoiset pitävät kirpputoria. Tervetuloa edullisille ostoksille.Voit lahjoittaa ehjiä,puhtaita tuotteita Kirpparille sen aukioloaikana.

Avoime ovet majakalla 3.- 6. luokkalaisille

Avoimet ovet 3.-6.luokkalaisille Majakalla heti koulupäivän päätyttyä. Tarjolla välipala, pelailua, oleilua, hartautta, yhdessä tekemistä ja rentoa menoa

Lähimmäisen Kammari-kahvio:
Majakan olohuoneella kahvia ja teetä tarjolla;vapaaehtoinen maksu.
Tervetuloa viihtymään!

Avoime ovet majakalla 3.- 6. luokkalaisille