Lievestuoreen Majakka

Liepeentie 9 , 41400  Laukaa

Lievestuoreen Majakka

Majakka on syksyllä 2020 avattu seurakunnan toimitila Lievestuoreen keskustassa. Tilassa toimii seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä kirpputori. Lisäksi Majakassa on ryhmätila, pieni kahvio ja seurakunnan työntekijöiden tiloja. Tilaan on avattu myös lähetystyön myyntisoppi.

Kirpputori Majakka palvelee maanantaisin ja lauantaisin klo 10-14. Kirpputori voi olla auki myös joskus muulloinkin. Seuraa tapahtumakalenterista tarkempia aukioloja. Voit lahjoittaa tuotteita myyntiin aukioloaikoina tai erikseen sovittuna ajankohtana Lievestuoreen diakonin kanssa.

Kahvila

Kirpputori Majakka
Kirpputoria pitää vapaaehtoiset. Sinne lahjoitetut tuotteet myydään edullisesti diakoniatyön hyväksi. Tule ja tee löytöjä!