Hautaus ja hautojenhoito

Seurakunnan tehtävä on huolehtia hautaamiseta, hautojen hoidosta, hautapaikkarekisterin ylläpitämisestä ja asiakaspalvelusta. Hautaustoimituksiin liittyvistä asioista saat lisätietoja tästä.

Hautapaikkoihin liittyvät asiat hoidetaan taloustoimistossa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Lievestuoreella Kelkkamäen hautausmaan hautapaikkavaraukset hoidetaan hautausmaanhoitajan kanssa.

Hautauksen jälkeen hautapaikalle laitetaan seurakunnan puolesta valkoinen puuristi, jossa on vainajan nimi. Pysyvän muistomerkin hankkimisessa ei tarvitse kiirehtiä. Hautakirjan mukana lähetetään tiedote, josta selviää, millaisia ohjeita muistomerkistä on annettu. Itse tehtävistä muistomerkeistä on laadittava muistomerkkisuunnitelmaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jonka hyväksyy seurakuntapuutarhuri. Hyväksymisen jälkeen muistomerkki voidaan pystyttää.