Lievestuoreen kirkko

Liepeentie 39 , 41400 Lievestuore

Lievestuoreen kirkko

Vuonna 1983 valmistuneessa Lievestuoreen kirkossa on kirkkosalin lisäksi kahvio-, kerho- ja toimistotiloja. Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Erkki Tarvainen.

Kirkon alttarireliefinä on alttariseinälle koholle muuratuista tiilistä tyylitelty risti. Kirkon kellotapuli on 18 metriä korkea. Siinä on kolme lahjoituksena saatua kirkonkelloa.

Kirkkosalissa on istumapaikkoja 130 henkilölle ja yhdistettynä kahviotilaan 200 hengelle.

Kahviotilassa on pöytäpaikat 60 hengelle. Enimmillään pöytäpaikkoja voidaan järjestää 100 hengelle.

Kirkon tiloja vuokrataan esimerkiksi muistotilaisuuksia, ristiäisiä ja syntymäpäiviä varten. Lisätietoja tilojen vuokrauksesta löydät täältä. Tiloja voit tiedustella ja varata kirkkoherranvirastosta.

Lastenhoitohuone

Liepeentie 39, 41400 Lievestuore

Uskon työalan tilaisuus (Päivystys Lievestuoreen kirkossa)

Laukaan kirkko ja Lievestuoreen kirkko ovat avoinna hiljaista rukousta ja hiljentymistä varten su 24.1. klo 11-13.

Liepeentie 39, 41400 Lievestuore

Ruokapäivä

Ruokapäivässä ruoka-annosten ulosmyyntiä Lievestuoreen kirkolla klo 11.00-12.00. Annokseen kuuluu pääruoka, peruna- ja kasvislisäke sekä jälkiruoka. Tulethan noutamaan maukkaan lounaan terveenä!