Lievestuoreen kirkko

Liepeentie 39 , 41400 Lievestuore

Lievestuoreen kirkko

Vuonna 1983 valmistuneessa Lievestuoreen kirkossa on kirkkosalin lisäksi kahvio-, kerho- ja toimistotiloja. Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Erkki Tarvainen.

Kirkon alttarireliefinä on alttariseinälle koholle muuratuista tiilistä tyylitelty risti. Kirkon kellotapuli on 18 metriä korkea. Siinä on kolme lahjoituksena saatua kirkonkelloa.

Kirkkosalissa on istumapaikkoja 130 henkilölle ja yhdistettynä kahviotilaan 200 hengelle.

Kahviotilassa on pöytäpaikat 60 hengelle. Enimmillään pöytäpaikkoja voidaan järjestää 100 hengelle.

Kirkon tiloja vuokrataan esimerkiksi muistotilaisuuksia, ristiäisiä ja syntymäpäiviä varten. Lisätietoja tilojen vuokrauksesta löydät täältä. Tiloja voit tiedustella ja varata kirkkoherranvirastosta.

Lastenhoitohuone

Liepeentie 39, 41400 Lievestuore

"Etsikkoaikoja"
Oletko joskus tuntenut, että Jumala puhuttelee sinua voimakkaasti? Ihmisen ja kansojen elämässä on erityisiä aikoja, jolloin Jumala vetää puoleensa. Niitä sanotaan etsikkoajoiksi. On tärkeää kuunnella Jumalan ääntä. Hänellä on sinullekin asiaa.

Liepeentie 39, 41400 Lievestuore

Raamattu- ja rukouspiiri (Pieni laulu-ja rukoushetki)

Tule uuden viikon alkaessa hiljentymään laulun, sanan ja rukouksen äärelle