Lievestuoreen kirkko

Liepeentie 39 , 41400 Lievestuore

Lievestuoreen kirkko

Vuonna 1983 valmistuneessa Lievestuoreen kirkossa on kirkkosalin lisäksi kahvio-, kerho- ja toimistotiloja. Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Erkki Tarvainen.

Kirkon alttarireliefinä on alttariseinälle koholle muuratuista tiilistä tyylitelty risti. Kirkon kellotapuli on 18 metriä korkea. Siinä on kolme lahjoituksena saatua kirkonkelloa.

Kirkkosalissa on istumapaikkoja 130 henkilölle ja yhdistettynä kahviotilaan 200 hengelle.

Kahviotilassa on pöytäpaikat 60 hengelle. Enimmillään pöytäpaikkoja voidaan järjestää 100 hengelle.

Kirkon tiloja vuokrataan esimerkiksi muistotilaisuuksia, ristiäisiä ja syntymäpäiviä varten. Lisätietoja tilojen vuokrauksesta löydät täältä. Tiloja voit tiedustella ja varata kirkkoherranvirastosta.

Lastenhoitohuone

Liepeentie 39, 41400 Lievestuore

Uskonpuhdistuksen muistopäivä
"Uskon perustus"
Martti-munkki Luther yritti olla niin täydellinen ja pyhä, että rääkkäsi itsensä valvomisilla ja paastoilla lähes henkihieveriin. Mutta rauhaa ei tullut, ennen kuin hänelle valkeni: Pelastun Jeesuksen ansiosta, taivas on auki!
Tämä kristinuskon ydinasia uhkaa usein hukkua sydämestämme, ja siihen on hyvä palata joka vuosi. Olisiko sinun mielestäsi meidän kirkossamme jotakin puhdistettavaa? Entä omassa uskossasi?

Liepeentie 39, 41400 Lievestuore

Raamattu- ja rukouspiiri (Pieni laulu-ja rukoushetki)

Tule uuden viikon alkaessa hiljentymään laulun, sanan ja rukouksen äärelle