koulukirkko

Varhaisnuorisotyö Laukaan seurakunnassa

Varhaisnuorisotyön toiminta on tarkoitettu 7-13–vuotiaille, kouluikäisille lapsille ja nuorille.
Järjestämme kerho-, retki- ja leiritoimintaa sekä teemme yhteistyötä muiden lapsi- ja nuorisotyötä tekevien toimijoiden, kuten koulun ja partion sekä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Toimintaa on tarjolla ympäri vuoden. Tervetuloa rohkeasti mukaan toimintaan!

Laukaan seurakunnan kerhot 7–12-vuotiaille kirkonkylällä jatkuu viikolla 3. 

Tiistai:

  • liikuntakerho Kirkonkylän koulun salissa kello 16–17
  • välipalakerho Laukaan seurakuntatalolla kello 16–17 (helppojen välipalaruokien tekoa, pelailu, leikkimistä ja oleskelua.)

Keskiviikko:

  • sählykerho Kirkonkylän koulun salissa kello 15.00–16.00 (omia välineitä saa ja kannattaa tuoda.)

Torstai:

  • askartelukerho Laukaan seurakuntatalolla kello 15.30–16.30
  • frisbeegolfkerho jatkuu keväämmällä kelien parantuessa, Laukaa Discgolfparkissa kello 15.30-16.30 (os. Jokiniementie 9. Aloitus yhdessä radan 1. teen luona. Kerhossa säävaraus!)

Kaikissa kerhoihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä nuorisotyönohjaaja Heikki Lönniin. puh. 040 568 9891 tai heikki.lonn@evl.fi

 

Laukaan seurakunnan kerhot Vihtavuoressa

Puuhis-kerho 1-3 -luokkalaisille. Torstaisin klo 13.30-15 Vihtavuoren seurakuntatuvalla (Patruunantie 1). Luvassa erilaista puuhailua, aikaa läksyille ja kerhon alussa pieni välipala. Lisätietoja saa nuorisotyönohjaaja Henna Jousmäeltä. puh. 040 778 2449 tai henna.jousmaki@evl.fi

 

Muista myös lapsikuoro Laulujoutsenet, josta löytyy lisätietoa musiikkityön sivulta.

--

Löydät helposti tietoa tulevista tapahtumista ja leireistä nettisivuiltamme tapahtumahakusivulta. Monenlaista kerhotoimintaa on tarjolla kouluikäisille ja olet tervetullut mukaan. Kerhot ovat ilmaisia.  Kerhoja järjestetään Lievestuoreen kirkolla sekä Vihtavuoren ja Leppäveden alueella. Löydät näistä kerhoista tietoa koulun kautta. Kerhoihin voi tulla kerhokauden aluksi, eikä tarvitse ilmottautua. Laukaan kirkonkylän kerhoihin on ilmottautuminen. 

YouTube-video

Kouluikäisten tubekanva Ttila - tervetuloa tutustumaan!

Ttila on kouluikäisten oma iltapäiväohjelma, joka ilmestyy joka maanantai klo 15 YouTubessa. Ttilaa voi seurata vaikka ennen harrastuksiin lähtöä koulusta palattua. Ttila on paikka, jossa lapset ja nuoret voivat tuottaa sisältöä toinen toisilleen: juontajille voi laittaa viestiä esimerkiksi WhatsAppin kautta. Jaksoja voi käyttää leireillä ja kerhoissa keskustelunavauksina. 

Ttilan kanavan löydät täältä

Ttilaa juontavat kivat nuoret juontajat ympäri Suomen. Juontajat suunnittelevat itse lähetysten aiheet, teemat ja toteutuksen. 

sählyturnaus