Papinniemen leirikeskus

Papinniementie 235 , 41390 Äijälä

Papinniemen leirikeskus

Laukaan seurakunnan leirikeskus sijaitsee Äijälän kylässä Uuraanjärven rannalla. Laukaan kirkonkylästä on Papinniemeen matkaa 22 kilometriä.

Leirikeskus on käytössä ympäri vuoden. Seurakunnan omien leirien ja tilaisuuksien lisäksi sen majoitus- ruokailu- ja tilapalveluita myydään ulkopuolisille leirien järjestäjille. Emme järjestä perhejuhlien tilaustarjoiluja. Papinniemi on alueena savuton.

Vuonna 1989 valmistunut Papinniemi koostuu päärakennuksesta (ruokailu-, sali- ja ryhmätyötiloista) sekä  majoitus- ja saunarakennuksista. Pihapiirissä on syksyllä 2011 käyttöön siunattu Kasvun kappeli (50 hlöä). Päärakennuksen sali on kasuaalitoimituksiin vihitty paikka.

Ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan 32 hlöä, salin väliseinän avattuna, pöytäpaikkoja saadaan  kaikkiaan 64.

Ryhmätyötilaan tilaan sopii 16 henkilöä. Tilasta löytyy myös takka.

Majoitusrakennus

Vuodepaikkoja 46 hengelle:
3 kpl 2 hh
4 kpl 3 hh
7 kpl 4 hh

Jokaisessa huoneessa on oma wc. Suihkutilat sijaitsevat käytävällä.

Saunarakennus

Käytettävissä on kaksi erillistä saunaa suihku- ja pukeutumistiloineen. Takkatupa, jossa pöytäpaikkoja on 16 hlölle, sijaitsee rakennuksen keskellä.

1 sauna    6 hlömäärä
2 sauna    10 hlömäärä

Saunan katetulla ulkoterassilla on mahdollisuus illanviettoon ja makkaran tai lettujen paistoon. Noin 400 metrin päässä leirikeskuksesta, niemen kärjessä, on myös nuotiopaikka.

Tiedustelut ja varaukset

Tilojen vuokrauksesta löydät lisätietoja täältä. Leirikeskuksen vastaava emäntä Tarja Viik-Liukkonen (arkipäivinä klo 9-16)