Papinniemen leirikeskus

Papinniementie 235 , 41390 Äijälä

Papinniemen leirikeskus

Laukaan seurakunnan leirikeskus sijaitsee Äijälän kylässä Uuraanjärven rannalla. Laukaan kirkonkylästä on Papinniemeen matkaa 22 kilometriä.

Vuonna 1989 valmistunut Papinniemi on 42 majoituspaikkaa, päärakennuksen ja saunan käsittävä kokoontumispaikka. Pihapiirissä on syksyllä 2011 käyttöön siunattu Kasvun kappeli, johon mahtuu 50 henkeä. Päärakennuksen sali on kasuaalitoimituksiin vihitty paikka.

Leirikeskus on käytössä ympäri vuoden. Seurakunnan omien leirien ja tilaisuuksien lisäksi sen majoitus-, ruokailu- ja tilapalveluita myydään ulkopuolisille.

Papinniemessä ei ole kerrossänkyjä ja wc-tilat ovat huoneissa. Tiloissa ei ole rappusia, piha ja ulkoilumaasto ovat tasaisia. Joka paikkaan on invaluiskat, myös saunaan ja rantaan pääsee pyörätuolilla. Papinniemi on savuton ja huoneet ovat allergiaystävälliset.

Takkoja on kolme sisätiloissa ja yksi ulkona. Niemen kärjessä on nuotiopaikka.

Tilat

Vuodepaikkoja 46 hengelle:
3 kpl 2 hh
4 kpl 3 hh
7 kpl 4 hh
Ruokailutilat 50 hengelle
Kokoustiloja 2 kpl 50 hengelle
Ryhmätyötiloja 2 kpl
Saunoja 2 kpl

Tiedustelut ja varaukset

Tilojen vuokrauksesta löydät lisätietoja täältä. Leirikeskuksen vastaava emäntä Tarja Viik-Liukkonen (arkipäivinä klo 9-16)

Lastenhoitohuone