Leppäveden seurakuntakoti

Tiituspohjantie 50 C , 41310 Leppävesi

Leppäveden seurakuntakoti

Seurakuntakoti sijaitsee Leppäveden koulun kanssa samassa rakennuksessa. Koulukeskus valmistui kesällä 2015. Rakennuksen suunnitteli Arkkitehtipalvelu Oy Jyväskylä.

Leppäveden seurakuntakoti soveltuu pienien perhetilaisuuksien kuten esimerkiksi ristiäisten ja syntymäpäiväjuhlien viettopaikaksi. Seurakuntakodin saliin mahtuu ruokailemaan 32 henkilöä.

Tilojen vuokrauksesta löydät lisätietoja täältä. Tiloja voi tiedustella ja varata kirkkoherranvirastosta.

Lastenhoitohuone

Tiituspohjantie 50 C, 41310 Leppävesi

Ruokapäivä

Ruokapäivässä ruoka-annosten ulosmyyntiä Leppäveden seurakuntakodilla klo 11.30-12.30. Annokseen kuuluu pääruoka, peruna- ja kasvislisäke sekä jälkiruoka. Tulethan noutamaan maukkaan lounaan terveenä!

Tiituspohjantie 50 C, 41310 Leppävesi

Varhaisnuorten kerho (Varhaisnuorten peli-iltapäivä)

1-4 luokkalaisille tarkoitettu peli-iltapäivä. Tule lautapelailemaan tai vaikka tekemään läksyjä. Pieni välipala.