Leppäveden seurakuntakoti

Tiituspohjantie 50 C , 41310 Leppävesi

Leppäveden seurakuntakoti

Seurakuntakoti sijaitsee samassa rakennuksessa Leppäveden uuden koulun kanssa. Koulukeskus valmistui kesällä 2015. Rakennuksen suunnitteli Arkkitehtipalvelu Oy Jyväskylä.

Seurakuntakodin salissa on pöytäpaikkoja 40 henkilölle. Istumapaikoin tilaa löytyy 80 henkilölle. Leppäveden seurakuntakodin tiloja vuokrataan esimerkiksi ristiäisiä ja syntymäpäiviä varten. Tilojen vuokrauksesta löydät lisätietoja täältä. Tiloja voi tiedustella ja varata kirkkoherranvirastosta.

Lastenhoitohuone

Tiituspohjantie 50 C, 41310 Leppävesi

Laskiaistapahtuma Leppävedellä

Perinteinen laskiaistapahtuma Leppäveden seurakuntakodilla on täynnä tapahtumaa. Sinä olet myös tervetullut! Ohjelmaa on kaikenikäisille ja erityisesti lapsille.

Tiituspohjantie 50 C, 41310 Leppävesi

Perhekerho

Perhekerho sisältää erilaista tekemistä, hiljentymistä sekä yhdessä olemista samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Perhekerho on lapsiperheiden kohtaamispaikka ja se tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskelle.