urut

Musiikki

Musiikkitilaisuuksia löytyy moneen makuun. Voit etsiä tilaisuuksia tapahtumakalenterista. Näet myös alta tärkeimmät konsertit tältä keväältä:

* SU 23.8. klo 15 Leo Louhivaara ja Mihai Petrscu konsertoivat Laukaan seurakuntatalolla.
* LA 5.9. klo 14 Hyppää mukaan riemukkaalle musiikkimatkalle Siinan ja Taikaradion kanssa! Hinta 3 €/lapsi, aikuiset ja alle 1 v. ilmaiseksi. Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus ostaa herkkubuffasta teeman mukaista tarjottavaa.
* LA 10.10. klo 15 Reijo Ikonen, Ulla-Stina Ikonen, Sini Eusebio konsertoivat "Mauno Kuusiston jalanjäljillä" ohjelmistolla Laukaan kirkossa.
* LA 14.11. klo 14 Klassisen musiikin monitaiturit Keski-Euroopasta, Andras Szabo ja Zuzana Gasparova. Pääsemme nauttimaan konsertissa niin klassisesta musiikista, kuin aikamatkasta elokuvasävelmiin vuosien varrelta. Liput 10 €/hlö, hinta sisältää teeman mukaisen kahvitarjoilun.

Kuorotoiminta

Kuorot ovat avoimia laulajille koko seurakunnan alueelta.

Kirkonkylä

Lisätietoja Hannu Tenkaselta
Laukaan kirkkokuoro
- Lisätietoja myös kuoron puheenjohtaja Eeva-Liisa Kovanen, eevalkovanen(at)gmail.com, puh. 050 566 8553
- Harjoitukset Laukaan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18
- Kirkkokuoron kotisivut
Asante-gospelkuoro
- Harjoitukset Laukaan seurakuntatalolla torstaisin klo 18

Lontoossa nuorisokuoro

Vihtavuori ja Leppävesi

Lisätietoja Hannu Tervolta
Lapsikuoro Laulujoutsenet 6-11-vuotiaille
Harjoitukset keskiviikkoisin (voit valita paikan)
- klo 15.30-16.15 Leppäveden srk-kodilla
- klo 16.45-17.30 Vihtavuoren kappelissa
Lapsi- ja nuorisokuoro A Cappella 12-20-vuotiaille
Harjoitukset torstaisin klo 18.30-20 Vihtavuoren kappelissa. Tervetuloa myös uudet laulajat (uusille laulajille pienimuotoinen laulukoe)!

Lievestuore

Lisätietoja Pirkko Meriläiseltä
Lievestuoreen seurakuntakuoro
- harjoitukset Lievestuoreen kirkossa keskiviikkoisin klo 18
- kuoron kotisivut
Veteraanien perinnekuoro
- harjoitukset Lievestuoreen kirkossa joka toinen keskiviikko klo 14.30, Kahvit klo 14.00.