urut

Musiikki

Musiikkitilaisuuksia löytyy moneen makuun. Voit etsiä tilaisuuksia tapahtumakalenterista. Näet myös alta tärkeimmät konsertit tältä keväältä:

* LA 1.2.2020 klo 14  Laukaan seurakuntatalolla Jussi Syren & Ground Breakers viihdyttävät kuulijoita vanhalla amerikkalaisella kantri- ja bluesmusiikilla. Mukana myös gospelmusiikkia. Liput 10 € / hlö. Hinta sisältää teeman mukaisen kahvitarjoilun.
*SU 2.2. klo 12.00 Maria Ojanperän kantelekonsertti Lievestuoreen kirkossa. Kanteleella soitettu musiikki on herkkää ja rauhoittavaa. Lievestuoreen kirkossa on myös hyvä akustiikka kuulla ja ihastua musiikista, jonka tuotto menee Yhteisvastuun hyväksi.
* KE 12.2.2020 klo 18 Tule kuuntelemaan ja yhdessä veisaamaan voimavirsiä Laukaan seurakuntatalolle. Soittamassa Ilpo Vuorenoja, kitara ja Antti Ikonen, viulu ja laulu.
*SU 5.4. klo 14 Laukaan lauluklubin laulantaa pääsiäisteeman ympärillä. Liput 10 € / hlö sisältäen teeman mukaisen kahvitarjoilun.
* KE 8.4. klo 19  Gospel Covertajien konsertti, Tiellä Jerusalemiin, on laulujen muodostama kertomus Jeesuksen kuolemasta ja ylösnousemuksesta. Koskettava kertomus etenee kuin silminnäkijöiden todistamana tapahtumasarjana. Mikko Miettinen(laulu ja huilut), Hannes Asikainen (kitarat ja laulu) ja Esko Turpeinen(kitarat ja laulu). Konsertti pidetään Laukaan seurakuntatalolla.

Virsipiiri kokoontuu keskiviikkoisin Lievestuoreen kirkossa kello 10-11 ja torstaisin Laukaan seurakuntatalolla klo 10-11. Katso tarkemmat kokoontumiset tapahtumakalenterista kohdasta musiikki.

Virsipiiri on kaikille avoin piiri, jossa lauletaan toivevirsiä ja myös opetellaan uusia ja harvoin laulettuja virsiä.

Kuorotoiminta

Kuorot ovat avoimia laulajille koko seurakunnan alueelta.

Kirkonkylä

Lisätietoja Hannu Tenkaselta
Laukaan kirkkokuoro
- Lisätietoja myös kuoron puheenjohtaja Eeva-Liisa Kovanen, eevalkovanen(at)gmail.com, puh. 050 566 8553
- Harjoitukset Laukaan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18
- Kirkkokuoron kotisivut
Asante-gospelkuoro
- Harjoitukset Laukaan seurakuntatalolla torstaisin klo 18

Lontoossa nuorisokuoro

Vihtavuori ja Leppävesi

Lisätietoja Hannu Tervolta
Lapsikuoro Laulujoutsenet 6-11-vuotiaille
Harjoitukset keskiviikkoisin (voit valita paikan)
- klo 15.30-16.15 Leppäveden srk-kodilla
- klo 16.45-17.30 Vihtavuoren kappelissa
Lapsi- ja nuorisokuoro A Cappella 12-20-vuotiaille
Harjoitukset torstaisin klo 18.30-20 Vihtavuoren kappelissa. Tervetuloa myös uudet laulajat (uusille laulajille pienimuotoinen laulukoe)!

Lievestuore

Lisätietoja Pirkko Meriläiseltä
Lievestuoreen seurakuntakuoro
- harjoitukset Lievestuoreen kirkossa keskiviikkoisin klo 18
- kuoron kotisivut
Veteraanien perinnekuoro
- harjoitukset Lievestuoreen kirkossa joka toinen keskiviikko klo 14.30, Kahvit klo 14.00.