urut

Musiikki

Musiikkitilaisuuksia löytyy moneen makuun. Voit etsiä tilaisuuksia tapahtumakalenterista. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

​KUOROT:

Kuorot ovat avoimia laulajille koko seurakunnan alueelta.

VIHTAVUORI ja LEPPÄVESI

Lisätietoja Hannu Tervolta

Lapsikuoro Laulujoutsenet: Kuoro alakouluikäisille tytöille ja pojille

Syyskausi 2021 alkaa!

Ensimmäiset harjoitukset: Ke 22.9. klo 15.30-16.15 Leppäveden seurakuntakodilla ja klo 16.45-17.30 Laukaan kirkossa.(Myöhemmin syksyllä Vihtavuoren yläkoulun Mediateekissa). Valitse itsellesi lähemmät harjoitukset. Ei ennakkoilmoittautumista.

Nuorisokuoro A Cappella:

Tervetuloa mukaan!
Ensimmäiset harjoitukset: To 16.9. klo 18.00-19.15 Laukaan kirkossa. Ei ennakkoilmoittautumista.

LIEVESTUORE

Lisätietoja Pirkko Meriläiseltä

Lievestuoreen seurakuntakuoro:

Syyskauden 2021 ensimmäinen harjoitus KE 22.9. klo 18 Lievestuoreen kirkossa. Tervetuloa!

- Harjoitukset Lievestuoreen kirkossa keskiviikkoisin klo 18.

- kuoron kotisivuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Veteraanien perinnekuoro:

Syyskauden 2021 ensimmäinen kokoontuminen KE 29.9. klo 14. Tervetuloa!

- Harjoitukset Lievestuoreen kirkossa joka toinen keskiviikko klo 14.30, Kahvit klo 14.00.

​KIRKONKYLÄ:

Lisätietoja Hannaleena Otshudiemalta (hannaleena.otshudiema@evl.fi tai puh. 040 178 3340)

Laukaan kirkkokuoro:

Syyskausi alkaa! Kirkkokuoron ensimmäinen kokoontuminen KE 22.9. klo 18 (kahvit klo 17:30 alkaen) Laukaan seurakuntatalolla

- Kirkkokuoron kotisivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Asante-gospelkuoro:

Syyskausi alkaa! Asanten syystoimintaa suunnitellaan yhdessä TO 16.9. klo 17:30 alkaen Laukaan seurakuntatalolla.

- Harjoitukset Laukaan seurakuntatalolla torstaisin klo 18

Lapsi- ja nuorisokuoron syyskausi alkaa, graafista tekstiä ja lapsikuoron logo