vene ja kartta

Ryhmiä aikuisille

Seurakunnassa on ryhmiä ja kerhoja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Voit kysyä vapaaehtoistyöstä seurakunnan työntekijöiltä. Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin aikuisiin ja saat sisältöä päiviisi. 

Gospel-lattarit

Vuoro tauolla koronatilanteen vuoksi.

Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä.Gospel-lattareissa Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille.
Ohjaajana lastenohjaaja Kati Kujanpää, kati.j.kujanpaa (at) evl.fi, 050 3730 931. 

Parisuhdetyö

Laukaan seurakunnassa on tehty pitkään parisuhdetyötä. Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä auttaa perheneuvonta. Järjestämme myös parisuhteenpalikat luentoja parisuhteen parhaaksi. Niistä löydät tietoa  tapahtumat-sivulta

Isiensähly

Sählyvuoro tauolla koronatilanteen vuoksi.

Pelivuoro on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan sunnuntaisin klo 19–21 Sydän-Laukaan koulun salissa koulun toiminta-aikoina. 

Lukutuoli

Ajankohtaisia ja kiinnostavia kirja-arvosteluja. Lue ja tutustu täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Muita toimintamuotoja aikuisille

Raamattu- ja rukouspiireistä löydät tietoa kohdasta Jumalanpalvelukset ja uskonelämä.

Kuoroista ja orkesterista löydät tietoa kohdasta Musiikki.

Vertaistukiryhmässä voit keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Seurakunnassa toimii mm. omaishoitajien ryhmä ja sururyhmä. Niistä löydät tietoa sivulta Apua ja tukea.