aikuinen

Ryhmiä aikuisille

Seurakunnassa on ryhmiä ja kerhoja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Voit kysyä vapaaehtoistyöstä seurakunnan työntekijöiltä. Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin aikuisiin ja saat sisältöä päiviisi.

Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä.Maanantaisin 26.8. alkaen klo 17.30-18.30 Laukaan seurakuntatalolla (os. Saravedentie 4).
Gospel-lattareissa Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille.
Ohjaajana lastenohjaaja Kati Kujanpää, kati.j.kujanpaa (at) evl.fi, 050 3730 931. Hinnat: 5 kertaa 15 €, 10 kertaa 20 €, voit ostaa treenikortin myös kimpassa kaverin kanssa

Parisuhdetyö

Laukaan seurakunnassa on tehty pitkään parisuhdetyötä. Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä auttaa perheneuvonta. Järjestämme myös parisuhteenpalikat luentoja parisuhteen parhaaksi. Niistä löydät tietoa  tapahtumat-sivulta. Kevään ohjelma löytyy tästä.

Lataamo-illat naisille

Aikaa vain itselleni... Omaa tekemistä... Juttuseuraa...

Illoissa tarjolla pientä purtavaa, rentoa yhdessäoloa ja jutustelua ohjelman lisäksi. Iltapala 2 €/hlö. Tiedustelut Ellen Maukonen, 050 373 0974 ja Sari Sainia, 050 588 6900.
Lataamo-illat alkavat Leppäveden seurakuntakoti  tiistaisin klo 17.30-19.30.

Pellavaa ja betonia - käsityökerho naisille
Tule tekemään yhdessä toisten kanssa erilaisia kädentöitä! Suuria taitoja ei vaadita, vaan intoa ja halua toteuttaa itseään. Tiedustelut Tuija Lamberg, 050 373 0529 ja Sari Sainia, 050 588 6900.
Kokoontumiset Lievestuoreen kirkon nuorisotilassa (os. Liepeentie 39) maanantaisin 26.8. alkaen klo 17-19.30

Isiensähly on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan sunnuntaisin klo 19–21 Sydän-Laukaan koulun salissa koulun toiminta-aikoina.

Lukutuoli on nettisivuilla ilmestyvä kirja-arvostelu.

Raamattu- ja rukouspiireistä löydät tietoa kohdasta Jumalanpalvelukset ja uskonelämä.

Kuoroista ja orkesterista löydät tietoa kohdasta Musiikki.

Vertaistukiryhmässä voit keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Seurakunnassa toimii mm. omaishoitajien ryhmä ja sururyhmä. Niistä löydät tietoa sivulta Apua ja tukea.