sivuprofiili

Ryhmiä aikuisille

Seurakunnassa on ryhmiä ja kerhoja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Voit kysyä vapaaehtoistyöstä seurakunnan työntekijöiltä. Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin aikuisiin ja saat sisältöä päiviisi.

Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Maanantaisin 26.8. alkaen klo 17.30-18.30 Laukaan seurakuntatalolla (os. Saravedentie 4).
Gospel-lattareissa Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille.
Ohjaajana lastenohjaaja Kati Kujanpää, kati.j.kujanpaa (at) evl.fi, 050 3730 931. Hinnat: 5 kertaa 15 €, 10 kertaa 20 €, voit ostaa treenikortin myös kimpassa kaverin kanssa.

Parisuhdetyö

Laukaan seurakunnassa on tehty pitkään parisuhdetyötä. Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä auttaa perheneuvonta. Järjestämme myös parisuhteenpalikat luentoja parisuhteen parhaaksi. Niistä löydät tietoa  tapahtumat-sivulta. Kevään ohjelma löytyy tästä.

Parisuhdekoulutusiltapäivä verkossa la 16.5. 13-15.  Aiheena LÄHEISYYS JA KOSKETUS.

Kouluttajina Tuula Tynjä ja Kasper Valtakari Kansan Raamattuseurasta. Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa Forms-kyselyn kautta
pe 15.5. mennessä. Tiedustelut Sauli Mäkelä p. 040 5868 166 (to 14.5. mennessä) ja  Arja Mäkelä, aran.makela@gmail.com.

Läsnä ja lähellä – ei ole itsestäänselvyys silloinkaan, kun olemme yhdessä neljän seinän sisällä! Pysähdymme kuulostelemaan omaa oloamme ja omaa kehoamme, pohdimme suhdettamme kosketukseen ja etsimme sitä, mikä auttaa tulemaan toista lähelle. Videopuheluissa jaamme omasta elämästämme ja rohkaisemme teitä mukaan! Saamme kokea vertaisuutta toistemme kanssa, nähdä ja kuulla toisiltamme sekä kohdata omaa puolisoa. Iltapäivän lopussa ohjaamme lempeän kosketusharjoituksen pareille.

Tuula Tynjä & Kasper Valtakari: Tulemme Kansan Raamattuseuran Samassa veneessä -avioparityöstä. Itse saimme kipinän parisuhdekursseille opiskeluaikoinamme noin 20 vuotta sitten, ja edelleen matka jatkuu. Monenlaisia kursseja ja leirejä olemme kolunneet, ja aina niistä on jotain käteen jäänyt.

Lataamo-illat naisille

Aikaa vain itselleni... Omaa tekemistä... Juttuseuraa...

Illoissa tarjolla pientä purtavaa, rentoa yhdessäoloa ja jutustelua ohjelman lisäksi. Iltapala 2 €/hlö. Tiedustelut Ellen Maukonen, 050 373 0974 ja Sari Sainia, 050 588 6900.
Lataamo-illat alkavat Leppäveden seurakuntakoti  tiistaisin klo 17.30-19.30.

Pellavaa ja betonia - käsityökerho naisille
Tule tekemään yhdessä toisten kanssa erilaisia kädentöitä! Suuria taitoja ei vaadita, vaan intoa ja halua toteuttaa itseään. Tiedustelut Tuija Lamberg, 050 373 0529 ja Sari Sainia, 050 588 6900.
Kokoontumiset Lievestuoreen kirkon nuorisotilassa (os. Liepeentie 39) maanantaisin klo 17-19.30. Katso tarkemmat ajankohdat tästä.

Isiensähly on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan sunnuntaisin klo 19–21 Sydän-Laukaan koulun salissa koulun toiminta-aikoina.

Lukutuoli on nettisivuilla ilmestyvä kirja-arvostelu.

Raamattu- ja rukouspiireistä löydät tietoa kohdasta Jumalanpalvelukset ja uskonelämä.

Kuoroista ja orkesterista löydät tietoa kohdasta Musiikki.

Vertaistukiryhmässä voit keskustella samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Seurakunnassa toimii mm. omaishoitajien ryhmä ja sururyhmä. Niistä löydät tietoa sivulta Apua ja tukea.