Ota rohkeasti yhteyttä

Seurakunta tukenasi

Seurakunnan auttamistyö perustuu kristilliseen rakkauteen. Se auttaa, neuvoo ja tukee ihmistä vaihtuvissa elämäntilanteissa; keskustelua, toimintapiirejä, kotikäyntejä, neuvontaa ja opastusta taloudellisissa asioissa. Diakoniatyöntekijän tai papin luo tuleminen ei edellytä erityisongelmia, syyksi riittää tarve luottamukselliseen keskusteluun.

Diakoniatyöntekijät

Arto Muurikainen, 0400 712 111

Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (arto.muurikainen@evl.fi).

Mirja "Kutti" Hytönen, 040 5832 611

Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (mirja.a.hytonen@evl.fi).

Ritva Manninen, 040 837 0251

Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (ritva.manninen@evl.fi).

Riikka Eskelinen, 040 065 3216

Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (riikka.eskelinen@evl.fi).

Ajankohtaista diakoniatyössä

Sururyhmä

Laukaan seurakunnassa toimii sururyhmä, joka on läheistensä menettäneiden ryhmä. Se kokoontuu seitsemän kertaa.

Ryhmään pääset mukaan ilmoittautumalla. Uusi sururyhmä aloittaa vuosittain marraskuussa.

Lisätietoja pastori Susanna Värre-Kierros

Äänilehti

Näkövammaisille luetaan Laukaa-Konnevesi -lehti kasetille. Halutessasi kasetin ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin tai Keski-Suomen Näkövammaisten toimistoon, puh. 014 218 258, e-mail: ksn(at)ksn.fi

Ruokapäivät

LAUKAASSA:

KESKIVIIKKOISIN

Lievestuoreen kirkolla klo 11.00 - 12.00

Leppäveden seurakuntakodilla klo 11.30 – 12.30

TORSTAISIN

Laukaan seurakuntatalolla klo 11.00 – 12.00

(Hinnat; eläkeläiset ja työttömät 4,50 €, lapset 4-12 vuotiaat 2,50 € ja työssä käyvät 7,00 €.)

Katso ruokalistat tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

KONNEVEDELLÄ:

Ruokapäivä kerran kuukaudessa seurakuntatalolla (Oikotie 4, 44300 Konnevesi)

Tarkemmat ajat ilmoitetaan Laukaa-Konnevesi-lehdessä ja seurakunnan nettisivuilla Tapahtumat-osiossa. Ruokapäivässä vapaaehtoinen maksu.

Ikääntyvien yliopiston Ikis-lounasluennot 5.10. ja 2.11. Laukaan seurakuntatalolla, os. Saravedentie 4.

5.10. luennolla puhuu Aino Suhola, joka on pienen ihmisen ja suuren ihmisyyden asianajaja, jolle yksi laulu on ylitse muiden: kokonaisen ihmisyyden korkeampi veisu.

2.11. Luennon sisältö perustuu 72- tunnin varautumissuositukseen ja siellä käsillään sitä, millä tavoin kotitalouksissa voidaan varautua tulemaan toimeen ainakin 72 tuntia itsenäisesti ilman ulkopuolista apua.

Kaikille avoimet maksuttomat luennot, sis. lounaan ja iltapäiväkahvin. Ei ennakkoilmoittautumista. Aikataulu molempina kertoina: klo 11.00-12.00 lounas, klo 12.00-13.30 luento, klo 13.30 keskustelua ja päätöskahvit. Järjestäjät Laukaan kansalaisopisto ja Laukaan seurakunta.