Ota rohkeasti yhteyttä

Seurakunta tukenasi

Seurakunnan auttamistyö perustuu kristilliseen rakkauteen. Se auttaa, neuvoo ja tukee ihmistä vaihtuvissa elämäntilanteissa; keskustelua, toimintapiirejä, kotikäyntejä, neuvontaa ja opastusta taloudellisissa asioissa. Diakoniatyöntekijän tai papin luo tuleminen ei edellytä erityisongelmia, syyksi riittää tarve luottamukselliseen keskusteluun.

Diakoniatyöntekijät

Arto Muurikainen (virkavapaalla), 0400 712 111

Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (arto.muurikainen@evl.fi). EU-elintarvikkeita saatavana.

Mirja "Kutti" Hytönen, 040 5832 611

Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (mirja.a.hytonen@evl.fi). EU-elintarvikkeita saatavana.

Ritva Manninen, 040 837 0251

Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (ritva.manninen@evl.fi). EU-elintarvikkeita saatavana.

Tuija Mäkinen, lähetyssihteeri-diakoniatyöntekijä, 050 410 9772

Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (tuija.makinen@evl.fi). EU-elintarvikkeita saatavana.

Ajankohtaista diakoniatyössä

Sururyhmä

Laukaan seurakunnassa toimii sururyhmä, joka on läheistensä menettäneiden ryhmä. Se kokoontuu seitsemän kertaa.

Ryhmään pääset mukaan ilmoittautumalla. Uusi sururyhmä aloittaa vuosittain marraskuussa.

Lisätietoja pastori Susanna Värre-Kierros

Äänilehti

Näkövammaisille luetaan Laukaa-Konnevesi -lehti kasetille. Halutessasi kasetin ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin tai Keski-Suomen Näkövammaisten toimistoon, puh. 014 218 258, e-mail: ksn(at)ksn.fi

Ruokapäivät

LAUKAASSA:

KESKIVIIKKOISIN

Lievestuoreen kirkolla klo 11.00 - 12.00

Leppäveden seurakuntakodilla klo 11.30 – 12.30

TORSTAISIN

Laukaan seurakuntatalolla klo 11.00 – 12.00

(Hinnat; eläkeläiset ja työttömät 4,50 €, lapset 4-12 vuotiaat 2,50 € ja työssä käyvät 7,00 €.)

KONNEVEDELLÄ

Ruokapäivä kerran kuukaudessa seurakuntatalolla (Oikotie 4, 44300 Konnevesi)

Tarkemmat ajat ilmoitetaan Laukaa-Konnevesi-lehdessä ja seurakunnan nettisivuilla Tapahtumat-osiossa. Ruokapäivässä vapaaehtoinen maksu.

Näkö- ja kuulokerho

Kevät 2022 seuraa ilmoituksia Laukaa-Konnevesi-lehdessä ja seurakunnan nettisivuilla.

Kehitysvammaisten Ruusu-kerho

IKIS-lounasluento

Seuraava IKIS-lounasluento pidetään KE 6.4.2022 klo 11-14 Laukaan seurakuntatalolla (Saravedentie 4). Luennoitsija: Ukko Kärkkäinen.