Ota rohkeasti yhteyttä

Seurakunta tukenasi

Seurakunnan auttamistyö perustuu kristilliseen rakkauteen. Se auttaa, neuvoo ja tukee ihmistä vaihtuvissa elämäntilanteissa; keskustelua, toimintapiirejä, kotikäyntejä, neuvontaa ja opastusta taloudellisissa asioissa. Diakoniatyöntekijän tai papin luo tuleminen ei edellytä erityisongelmia, syyksi riittää tarve luottamukselliseen keskusteluun.

Diakoniatyöntekijät

Arto Muurikainen, 0400 712 111
Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (etunimi.sukunimi@evl.fi).

Leena Lehto, 0400 653 216

Eija Kuitunen, 050 410 9772
Päivystys ja EU-elintarvikkeiden jako vähävaraisille Lievestuoreen kirkon diakoniatoimistossa (Liepeentie 39) maanantaisin klo 9-10.30

Ajankohtaista Diakoniatyössä

Sururyhmä

Laukaan seurakunnassa toimii sururyhmä, joka on läheistensä menettäneiden ryhmä. Se kokoontuu 7 kertaa. Seuraava sururyhmä aloittaa marraskuussa 2020. Ryhmään pääset mukaan ilmoittautumalla. lisätietoja ryhmänohjaajilta pastori Susanna Värre-Kierros ja diakoni Arto Muurikainen.

Äänilehti

Näkövammaisille luetaan Laukaa-Konnevesi -lehti kasetille. Halutessasi kasetin ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin tai Keski-Suomen Näkövammaisten toimistoon, puh. 014 218 258, e-mail: ksn(at)ksn.fi

Ruokapäivät

peruttu tältä keväältä kokonaan kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti korona-epidemian varotoimenpiteenä.

Näkö- ja kuulokerho

Kehitysvammaisten Ruusu-kerho

peruttu tältä keväältä kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti korona-epidemian varotoimenpiteenä ainakin huhtikuun loppuun asti, jolloin asiasta tiedotetaan uudelleen.