Ota rohkeasti yhteyttä

Seurakunta tukenasi

Seurakunnan auttamistyö perustuu kristilliseen rakkauteen. Se auttaa, neuvoo ja tukee ihmistä vaihtuvissa elämäntilanteissa; keskustelua, toimintapiirejä, kotikäyntejä, neuvontaa ja opastusta taloudellisissa asioissa. Diakoniatyöntekijän tai papin luo tuleminen ei edellytä erityisongelmia, syyksi riittää tarve luottamukselliseen keskusteluun.

Diakoniatyöntekijät

Arto Muurikainen, 0400 712 111
Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (arto.muurikainen@evl.fi).

Leena Lehto, 0400 653 216
Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (leena.m.lehto@evl.fi).

Mirja "Kutti" Hytönen, 040 5832 611
Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (mirja.a.hytonen@evl.fi).

Ajankohtaista Diakoniatyössä

Sururyhmä

Laukaan seurakunnassa toimii sururyhmä, joka on läheistensä menettäneiden ryhmä. Se kokoontuu 7 kertaa. Seuraava sururyhmä aloittaa marraskuussa 2021. Ryhmään pääset mukaan ilmoittautumalla. lisätietoja ryhmänohjaajilta pastori Susanna Värre-Kierros ja diakoni Arto Muurikainen.

Äänilehti

Näkövammaisille luetaan Laukaa-Konnevesi -lehti kasetille. Halutessasi kasetin ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin tai Keski-Suomen Näkövammaisten toimistoon, puh. 014 218 258, e-mail: ksn(at)ksn.fi

Ruokapäivät

Ruokapäiviä jatketaan kevään 2021 ajan annosmyyntinä. Tulethan noutamaan maukkaan lounaan terveenä!

Laukaan seurakuntatalolla torstaisin klo 11.00 – 12.00

Vihtavuoren toimitilalla (Haavistontie 5) torstaisin klo 10:30 - 11:30

Leppäveden seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 11.30 – 12.30

Lievestuoreen kirkolla keskiviikkoisin klo 11.00 – 12.00

Annokseen kuuluu pääruoka, peruna- ja kasvislisäke sekä jälkiruoka. Hinnat; eläkeläiset ja työttömät 4,50 €, lapset 2,50 € ja työssä käyvät 7,00 €.

Näkö- ja kuulokerho

Peruttu tältä keväältä kokonaan kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti korona-epidemian varotoimenpiteenä.

Kehitysvammaisten Ruusu-kerho

Peruttu tältä keväältä kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti korona-epidemian varotoimenpiteenä ainakin huhtikuun loppuun asti, jolloin asiasta tiedotetaan uudelleen.

Rahankeräyslupa

Seurakunnan perustehtävä on auttaa ja tukea vaikeuksien keskellä niin käytännöllisissä asioissa kuin henkisessä ja hengellisissä asioissa.

Laukaan seurakunnalle on myönnetty rahankeräyslupa (RA/2020/609) 27.5.2020 alkaen. Rahankeräyksellä kerättävät varat käytetään diakoniatyön toteuttamiseen ja diakoniatyön avustamiskohteiden hyväksi Laukaan seurakunnassa. Lahjoituksia voi tehdä tilille FI77 1317 3000 1022 85, NDEAFIHH.