Ota rohkeasti yhteyttä

Seurakunta tukenasi

Seurakunnan auttamistyö perustuu kristilliseen rakkauteen. Se auttaa, neuvoo ja tukee ihmistä vaihtuvissa elämäntilanteissa; keskustelua, toimintapiirejä, kotikäyntejä, neuvontaa ja opastusta taloudellisissa asioissa. Diakoniatyöntekijän tai papin luo tuleminen ei edellytä erityisongelmia, syyksi riittää tarve luottamukselliseen keskusteluun.

Diakoniatyöntekijät

Arto Muurikainen, 0400 712 111
Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (arto.muurikainen@evl.fi).

Leena Lehto, 0400 653 216
Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (leena.m.lehto@evl.fi).

Mirja "Kutti" Hytönen, 040 5832 611
Vastaanotto ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostin kautta (mirja.a.hytonen@evl.fi).

Ajankohtaista Diakoniatyössä

Sururyhmä

Laukaan seurakunnassa toimii sururyhmä, joka on läheistensä menettäneiden ryhmä. Se kokoontuu 7 kertaa. Seuraava sururyhmä aloittaa marraskuussa 2021. Ryhmään pääset mukaan ilmoittautumalla. lisätietoja ryhmänohjaajilta pastori Susanna Värre-Kierros ja diakoni Arto Muurikainen.

Äänilehti

Näkövammaisille luetaan Laukaa-Konnevesi -lehti kasetille. Halutessasi kasetin ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin tai Keski-Suomen Näkövammaisten toimistoon, puh. 014 218 258, e-mail: ksn(at)ksn.fi

Ruokapäivät

Ruokapäivät ovat kesätauolla ja jatkuvat annosmyyntinä seuraavasti:

KESKIVIIKKONA 1.9.2021

Lievestuoreen kirkolla klo 11.00 - 12.00

Leppäveden seurakuntakodilla klo 11.30 – 12.30

TORSTAINA 16.9.2021

Laukaan seurakuntatalolla klo 11.00 – 12.00

Hinnat; eläkeläiset ja työttömät 4,50 €, lapset 4-12 vuotiaat 2,50 € ja työssä käyvät 7,00 €.

Näkö- ja kuulokerho

Peruttu tältä keväältä kokonaan kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti korona-epidemian varotoimenpiteenä.

Kehitysvammaisten Ruusu-kerho

Peruttu tältä keväältä kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti korona-epidemian varotoimenpiteenä ainakin huhtikuun loppuun asti, jolloin asiasta tiedotetaan uudelleen.

IKIS-lounasluento: Hyvinvointia luonnosta

Ke 27.10.2021 klo 11.00–14.00, Laukaan seurakuntatalo,  Saravedentie 4
Luennoitsija: FT, biologi, luonto-ohjaaja Sirkka Heinimaa

Tiedostammeko mitä kaikkea meidän kehossa ja mielessä tapahtuu ollessamme luonnossa? Luennolla käymme läpi tutkimustuloksia mitä kaikkea positiivisia fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia on luontoaltistuksilla. Etsimme vastauksia myös kysymyksiin minkälaisia ja kuinka paljon luontoaltistuksia tarvitsemme voidaksemme hyvin. Kaikille avoin maksuton luento, sis. lounaan ja iltapäiväkahvin. Ei ennakkoilmoittautumista. Aikataulu: klo 11.00-12.00 lounas, klo 12.00-13.30 luento, klo 13.30 keskustelua ja päätöskahvit. Järjestetään yhteistyössä Laukaan Kansalaisopiston kanssa.

Rahankeräyslupa

Seurakunnan perustehtävä on auttaa ja tukea vaikeuksien keskellä niin käytännöllisissä asioissa kuin henkisessä ja hengellisissä asioissa.

Laukaan seurakunnalle on myönnetty rahankeräyslupa (RA/2020/609) 27.5.2020 alkaen. Rahankeräyksellä kerättävät varat käytetään diakoniatyön toteuttamiseen ja diakoniatyön avustamiskohteiden hyväksi Laukaan seurakunnassa. Lahjoituksia voi tehdä tilille FI77 1317 3000 1022 85, NDEAFIHH.