Laukaan seurakunnan vaalilautakunta vahvisti kokouksessaan 3.10. ehdokaslistat sekä arpoi valitsijayhdistysten listojen järjestyksen. Ehdokkaan numero määräytyi sen mukaan, missä järjestyksessä nimet ovat valitsijayhdistyksen jättämässä ehdokaslistassa.

Löydä oma ehdokkaasi vaalikoneesta

Valitsijayhdistykset Laukaan seurakunnassa

Elävä seurakunta
Kuvaus: Seurakunnallisen elämän kehittäminen tasapainoisesti eri alueilla ja työmuodoissa.
Yhteyshenkilö Ulla Tarvainen, 040 508 5071, ullatarvainen@hotmail.com

Kristillisten perusarvojen puolesta
Kuvaus: Ohjenuoramme on Raamatun kehotus rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseä. Haluamme puolustaa kristillistä avioliittoa ja toimia perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Toimimme yhteistyössä seurakunnan työntekijöiden kanssa ja haluamme tukea heitä ja koko seurakuntayhteisön hyvinvointia.  Vakaa talous ja järkevä taloudenhoito antavat hyvän perustan työlle.
Yhteyshenkilö Reijo Peura, 0400 798 242, peurareijo@gmail.com

Yhdessä eteenpäin
Kuvaus: Kotikirkko ja seurakunta läheisiksi kaiken ikäisille. Seurakuntalaisuuden kokemus.
Listalla on lievestuoreelaisia ehdokkaita.

Yhteyshenkilö Pentti Jääskeläinen, 050 539 1010, penttij45@gmail.com

Yhteiseen seurakuntaan
Kuvaus: Tavoitteemme on toimia koko Laukaan seurakunnan alueella. Seurakunta on yhteisö, johon kaikkien ja kaikenikäisten on helppo tulla.
Seurakunta toimii aktiivisena kumppanina muiden yhteisöjen kanssa. Tavoitteemme on, että vapaaehtoistyö laajentuisi ja monipuolistuisi. Näin mahdollisimman moni voisi löytää itselleen sopivan tavan osallistua seurakuntatyöhön.

Yhteyshenkilö Tarja Kytölä, 040 589 1608, tarja.kytola@pp1.inet.fi