hirssi

Lähetystyö

Lähetystyö on Jeesuksen lähetyskäskyyn (Matt. 28:18-20) perustuvaa julistusta, opetusta ja palvelua, jolla halutaan viedä evankeliumi kaikkeen maailmaan.

Ota yhteyttä lähetyssihteeri Eija Kuituseen, niin etsitään yhdessä sinulle mieluista tehtävää!

Nimikkolähetit

Laukaan seurakunnalla on neljä nimikkosopimusta Suomen Lähetysseuran kanssa. Nimikkosopimuksessa seurakunta sitoutuu tukemaan lähetystyötä hengellisesti, henkisesti ja taloudellisesti.

Hengellinen tukeminen on esirukousta. Henkinen tuki on yhteydenpitoa eri tavoin lähtijän ja lähettäjän välillä. Taloudellinen tuki toteutuu sekä talousarviomäärärahoina että vapaaehtoisena kannatuksena.

Marja Alastalo

Marja on ollut pitkään lähetystyössä ja tällähetkellä hän toimii eteläisessä Afrikassa lähetysseuran työn koordinoinnissa. Hän on koulutukseltaan luokanopettaja ja hänen ammattitaitoaan on hyödynnetty lukutaitotyössä. SLS Botswanassa

Bella ja Faisal Masih

Heidän kirjeitä emme voi julkaista netissä, mutta voit liittyä Masihien lähettäjärenkaaseen ja tilata heidän ystäväkirjeensä netissä, sähköpostilla liity.renkaaseen (at) kylvaja.fi tai soittamalla 09 2532 5400. Kylväjä Kreikassa

Rowan Clusker

Rowan jatkaa Johanna Kurjen työtä, Mekongin alueella. SLS Kambodzhassa.

Nimikkokohteemme

Tuemme muunmuassa Verena Wells Caranavi -sisäoppilaitosta osana lasten koulutusta Boliviassa hanketyötä.

Nimikkolähettien yhteystiedot ja heidän kirjeensä saat Eija Kuituselta.

Halutessasi tukea seurakuntamme nimikkotyötä vapaaehtoisella kannatuksella, voit tehdä sen lähetysrenkaan kautta:

Nordea FI02 1317 3000 1022 77 NDEAFIHH
Op FI25 5221 0520 0005 16 OKOYFIHH