alttari

Jumalanpalveluselämä

Jumalanpalvelus on kirkon elämän sydän ja seurakunnan yhteinen juhla. Jumalanpalveluksessa ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen. Kaikki ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen. Voit tutustua Messun sisältöön tästä.

Seurakuntalaiset voivat olla mukana palvelemassa jumalanpalveluksissa esimerkiksi tekstien lukijoina ja kolehdinkantajina.

Seurakunnassa kokoontuu useampia Raamattu- ja rukouspiirejä, joihin olet tervetullut.

Rukouspiiri Vihtavuoren diakoniatoimistossa joka toinen maanantai klo 17: 5.8. / 19.8.

Naisten raamattupiiri kirkonkylän diakoniatoimiston ryhmätilassa (os. Arwidssonintie 15-17) joka toinen maanantai klo 18: kesätauon jälkeen 12.8. alkaen

Raamattu- ja rukouspiiri Lievestuoreen kirkossa tiistaisin klo 18.

Hartaushetki Sarahovissa (os. Laukaantie 6) kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 14: 14.8.

Raamattu- ja rukouspiiri kirkonkylän diakoniatoimiston ryhmätilassa (os. Arwidssonintie 15-17) joka toinen keskiviikko klo 19: piiri on kesätauolla

Pieni rukous- ja lauluhetki Lievestuoreen kirkossa sunnuntaisin klo 18.

Perhemessu

Laukaan seurakunnassa on muutamia perhemessuja syksyllä ja keväällä. Perhemessuja pidetään eri puolilla Laukaata. Perhemessu on erityisesti otettu huomioon lapset ja perheet. Perhemessussa lapset saavat olla vapaasti lapsia ja huoltajat voivat olla rennolla mielellä, vaikka lapset pitäisivät ääntä.
Perhemessujen ajankohtia voit hakea tapahtumakalenterista.

Lapset ehtoollisella -esite

Perhemessu majasaaressa