järvimaisema

Jumalanpalveluselämä

Seuraamme epidemiatilannetta. Tällä hetkellä Laukaan kirkkoon voidaan ottaa enintään 150 ja Lievestuoreen kirkkoon 35 henkilöä. Jumalanpalveluksissa on voimassa maskisuositus. Tulethan kirkkoon terveenä. Laukaan kirkossa pidettäviä jumalanpalveluksia voi kuunnella nettiradion kautta osoitteessa laukaanseurakunta.fi. (13.8.2021)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jumalanpalvelus on kirkon elämän sydän ja seurakunnan yhteinen juhla. Jumalanpalveluksessa ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen. Kaikki ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen. Voit tutustua Messun sisältöön tästä.

Seurakuntalaiset voivat olla mukana palvelemassa jumalanpalveluksissa esimerkiksi tekstien lukijoina ja kolehdinkantajina.

Seurakunnassamme kokoontuu useampia Raamattu- ja rukouspiirejä, joihin olet tervetullut.

Vihtavuoren rukouspiiri joka toinen maanantai klo 17 Vihtavuoren toimitilassa (Patruunantie 1).

Naisten raamattupiiri kirkonkylän diakoniatoimiston ryhmätilassa (os. Arwidssonintie 15-17) joka toinen maanantai klo 18

Raamattu- ja rukouspiiri Lievestuoreen kirkossa tiistaisin klo 18

Hartaushetki Sarahovissa (os. Laukaantie 6) kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 14

Raamattupiiri kirkonkylän diakoniatoimiston ryhmätilassa (os. Arwidssonintie 15-17) joka toinen keskiviikko klo 18

Pieni rukous- ja lauluhetki Lievestuoreen kirkossa sunnuntaisin klo 18

Perhemessu

Laukaan seurakunnassa on muutamia perhemessuja syksyllä ja keväällä. Perhemessuja pidetään eri puolilla Laukaata. Perhemessuissa on erityisesti otettu huomioon lapset ja perheet. Messun aikana lapset saavat olla vapaasti lapsia ja huoltajat voivat olla rennolla mielellä, vaikka lapset pitäisivät ääntä.
Perhemessujen ajankohtia voit hakea tapahtumakalenterista.

Lapset ehtoollisella -esiteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kappalainen (Virkavapaalla)