järvimaisema

Jumalanpalveluselämä

Jumalanpalvelus on kirkon elämän sydän ja seurakunnan yhteinen juhla. Jumalanpalveluksessa ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen. Kaikki ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen. Voit tutustua Messun sisältöön tästä.

Seurakuntalaiset voivat olla mukana palvelemassa jumalanpalveluksissa esimerkiksi tekstien lukijoina ja kolehdinkantajina.

Seurakunnassamme kokoontuu useampia Raamattu- ja rukouspiirejä, joihin olet tervetullut.

Vihtavuoren rukouspiiri joka toinen maanantai klo 19 Leppäveden seurakuntakodilla: 14.9. / 28.9.

Naisten raamattupiiri kirkonkylän diakoniatoimiston ryhmätilassa (os. Arwidssonintie 15-17) joka toinen maanantai klo 18. Seuraavat kerrat 5.10. ja 19.10.

Raamattu- ja rukouspiiri Lievestuoreen kirkossa tiistaisin klo 18.

Hartaushetki Sarahovissa (os. Laukaantie 6) kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 14

Raamattu- ja rukouspiiri kirkonkylän diakoniatoimiston ryhmätilassa (os. Arwidssonintie 15-17) joka toinen keskiviikko klo 19. Seuraavat kerrat 14.10. ja 28.10.

Pieni rukous- ja lauluhetki Lievestuoreen kirkossa sunnuntaisin klo 18.

Perhemessu

Laukaan seurakunnassa on muutamia perhemessuja syksyllä ja keväällä. Perhemessuja pidetään eri puolilla Laukaata. Perhemessuissa on erityisesti otettu huomioon lapset ja perheet. Messun aikana lapset saavat olla vapaasti lapsia ja huoltajat voivat olla rennolla mielellä, vaikka lapset pitäisivät ääntä.
Perhemessujen ajankohtia voit hakea tapahtumakalenterista.

Lapset ehtoollisella -esite