nuoria

Nuorisotyö

Seurakunnan nuorisotyönohjaajat kulkevat rinnalla nuoren kasvussa ja kasvukivuissa.
Nuorisotyö tarjoaa nuorille erilaisia retkiä, reissuja, leirejä ja nuorten iltoja.

Mikäli mieltäsi painaa jokin asia, iloinen tai surullinen, muista,
että nuorisotyönohjaajat ovat seurakunnassa juuri sinua varten.

NUORISOTYÖN TAPAHTUMIA LÖYDÄT TAPAHTUMAKALENTERISTALinkki avautuu uudessa välilehdessä JA VOIT SEURATA NUORISOTYÖN KUULUMISIA INSTAGRAMIN JA FACEBOOKIN KAUTTA.

Tulethan toimintaan mukaan vain terveenä. Huolehdithan käsihygieniasta.

Seuraa:

Instagram: laukaansrknuoriso

Nuortenillat (tarkista tapahtuma-sivulta tarkat päivämäärät)

- Keskiviikkoisin Lievestuoreen kirkolla klo 18-20

- Keskiviikkoisin Laukaan seurakuntatalolla klo 16-19

- Keskiviikkoisin Vihtavuoren toimitiloilla (Haavistontie 5) klo 18 alkaen

- Keskiviikkoisin Leppäveden seurakuntakodilla klo 18 alkaen

Koulupäivystykset ja keskustelukaveri

Välkkänurkassa tarjoillaan välillä kahvia ja pientä purtavaa. Työtä tehdään yhdessä kunnan vapaa-aika ohjaajan kanssa. Nuorisotyönohjaajille voi myös aina soittaa tai laittaa viestiä, jos haluaa jutella kahden kesken.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Isoskoulutus

Laukaassa on paljon rippikouluikäisiä ja jokaisella leirillä tarvitaan useita isosia. Isoseksi pääsee käymällä seurakuntamme isoskoulutuksen, jota mainostamme erityisesti rippikoulussa. Isoskoulutuksesta löydät lisätietoa täältä.

kanoottiretki