nuoria

Nuorisotyö

Seurakunnan nuorisotyönohjaajat kulkevat rinnalla nuoren kasvussa ja kasvukivuissa. Nuorisotyö tarjoaa nuorille erilaisia retkiä, reissuja, leirejä ja nuorten iltoja.
Jos mieltäsi painaa Mikäli mieltäsi painaa jokin asia, iloinen tai surullinen, muista, että nuorisotyönohjaajat ovat seurakunnassa juuri sinua varten.

NUORISOTYÖN TAPAHTUMIA LÖYDÄT TAPAHTUMAKALENTERISTA JA VOIT SEURATA NUORISOTYÖN KUULUMISIA INSTAGRAMIN JA FACEBOOKIN KAUTTA.

Nuortenillat

Laukaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 16

Leppäveden seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 18-20 (5.2. / 4.3. / 1.4. / 22.4. / 6.5.)

Lievestuoreen kirkossa keskiviikkoisin klo 18

Cafe 316 nuorisokahvila

Kokoontumiset Lievestuoreen Wanhassa Pappilassa perjantaisin klo 18-22

Koulupäivystykset ja keskustelukaveri

Nuorisotyönohjaajat päivystävät yläkouluilla Lievestuoreella, Vihtavuoressa ja Kirkonkylällä ruokavälitunnilla. Välkkänurkassa tarjoillaan kahvia ja pientä purtavaa. Työtä tehdään yhdessä kunnan vapaa-aika ohjaajan kanssa. Nuorisotyönohjaajille voi myös aina soittaa tai laittaa viestiä, jos haluaa jutella kahden kesken. Antti Mäkelän saa kiinni snapista srkantti.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Isoskoulutus

Laukaassa on paljon rippikouluikäisiä ja jokaisella leirillä tarvitaan useita isosia. Isoseksi pääsee käymällä seurakuntamme isoskoulutuksen, jota mainostamme erityisesti rippikoulussa. Isoskoulutuksesta löydät lisätietoa täältä.

kanoottiretki