Isoskoulutus

Laukaan seurakunnassa on kaksivuotinen isoskoulutus. Isoskoulutukseen pääsee mukaan riparin jälkeen.

Isoskoulutus antaa nuorille valmiuksia toimia ryhmänohjaajina lasten- ja rippikoululeireillä. Ensimmäisen koulutusvuoden jälkeen on mahdollisuus toimia lastenleiri-isosena ja toisen koulutusvuoden jälkeen myös rippikouluisosena.

Ilmoittaudu isoskoulutukseen 2019-21

Laukaan seurakunnassa on kaksivuotinen isoskoulutus. Isoskoulutus antaa nuorille valmiuksia toimia ryhmänohjaajina lasten- ja rippikoululeireillä.

Pääsääntöisesti koulutukset tapahtuvat viikolla, mutta myös viikonloppuisin leirien ja päivien muodossa. Isoskoulutus ei maksa sinulle mitään, vaan kaikki on ilmaista.

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen on päättynyt mutta alla olevista numeroista voit vielä tiedustella mahdollisuutta isoskoulutukseen osallistumiseen.

Ilmottaudu isoseksi kesän 2020 leireille

Haku Papinniemessä järjestettäville rippikoululeireille tästä. Haku päättyy 31.3.2020

Haku yövahdiksi Papinniemessä järjestettäville rippikoululeireille tästä. Haku päättyy 31.3.2020

Haku Luonto sekä Virossa järjestettäville rippikoululeireille tästä. Haku päättyy 29.2.2020

Haku kevään ja kesän Lasten leireille tästä.

Isoskoulutuksen opetus

Isoskoulutus on ilmainen ja tosi mukava. Saat opetusta, josta on varmasti hyötyä elämässä myöhemminkin. Opit monenlaisia ryhmänohjaustaitoja sekä saat varmuutta esiintymiseen. Voit tutustua opetusmateriaaliin tästä.